ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που φοβούνται τη δέσμευση


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2018

joanna-nix-650981-unsplash_1.jpg

Πολλοί από εμάς φοβόμαστε τη δέσμευση. Ίσως επειδή πληγωθήκαμε στο παρελθόν, ίσως επειδή στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μας δε θέλουμε κάποιον άλλο στην καθημερινότητά μας. Μπορεί, επίσης, να γεννηθήκαμε έτσι – κυριολεκτικά, γιατί υπάρχουν ορισμένα ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να ανοιχτούν και να δεσμευτούν με έναν μόνο άνθρωπο.

Ποια είναι αυτά;

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι είναι αναποφάσιστοι και πάντα βρίσκουν έναν λόγο να αγχώνονται. Επιπλέον, είναι τελειομανείς και δυσκολεύονται να βρουν έναν σύντροφο που θα ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζουν.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ανεξάρτητοι και ελεύθερα πνεύματα, οι Τοξότες δύσκολα θα συμβιβαστούν με έναν μόνο άνθρωπο. Δε θέλουν να θυσιάσουν τον προσωπικό τους χρόνο, στο βωμό ενός έρωτα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Όπως και οι Τοξότες, έτσι και οι Υδροχόοι αγαπούν την ελευθερία τους. Δε θα άντεχαν ποτέ με έναν κτητικό και ζηλιάρη σύντροφο, και όταν δουν ότι κάποιος τολμάει να τους περιορίζει, αποφασίζουν να τον βγάλουν από τη ζωή τους.

 

Διαβάστε επισης: Τα 4 πιο χειριστικά ζώδια στις σχέσεις

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.