ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα


The Jennettes

25 Σεπτεμβρίου 2018

photo-1509117581607-a9680deb9bd2.jpg

Είναι η πρώτη εβδομάδα του φθινοπώρου και συγχρόνως ξεκινούν τα γενέθλια των Ζυγών. Χρόνια πολλά! Η εβδομάδα ξεκινά με μία δραματική και έντονη πανσέληνο στον Κριό και το σύμπαν φέρνει ένα τεράστιο κύμα ενέργειας. Όταν έχει πανσέληνο είναι γνωστό πως τα συναισθήματά μας έρχονται στο προσκήνιο και είμαστε πιο κοντά σε μία αίσθηση ολοκλήρωσης. Αυτή την εβδομάδα και με όλες τις κινήσεις των πλανητών, 3 ζώδια του ζωδιακού κύκλου θα περάσουν καλύτερα από άλλα. Δείτε ποια είναι αυτά:

Δίδυμος

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά ως ένα υπέροχο καλλιτεχνικό ταξίδι, οπότε μην περιορίζετε τον εαυτό σας από το να απολαύσει τη στιγμή και να πραγματοποιήσει κάθε φαντασίωσή του. Υπάρχουν κι άλλα στη ζωή εκτός από τη δουλειά και την επιτυχία, γι' αυτό πάρτε τον χρόνο σας και κάντε ένα βήμα τη φορά. Είναι η στιγμή να απολαύσετε τη ζωή.

Ζυγός

Ο γενέθλιος μήνας σας σας κάνει να νιώσετε ξανά όλα αυτά που σας κάνουν ξεχωριστούς και μοναδικούς. Αν νιώσατε αποκομμένοι από τα φυσικά σας ταλέντα και τις αξίες σας, ετοιμαστείτε να θυμηθείτε κάθε λόγο που σας κάνει υπέροχους. Σκεφτείτε πόσα έχετε καταφέρει μέσα στη τελευταία χρονιά. Γιορτάστε τις επιτυχίες σας και ξεκινήστε να σκέφτεστε το μέλλον.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον πρώτο οίκο του εαυτού σας, είστε το πιο μαγευτικό άτομο στο πλήθος. Όλοι θέλουν να σας γνωρίσουν και ζητούν τον χρόνο σας. Ωστόσο, η Αφροδίτη μπορεί να ελκύσει και τοξικούς ανθρώπους, οπότε θέστε τα όριά σας και πείτε "όχι" σε ανθρώπους αν χρειάζεται. Ο Πλούτωνας γυρνάει σε ευθεία πορεία στις 30 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας διάυγεια στη ζωή σας.

Διαβάστε ακόμη:

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή, σύμφωνα με το ζώδιό σας

5 πράγματα που θα πρέπει να αποφύγετε όσο η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη

5 συνδυασμοί ζωδίων που θα απατήσουν ο ένας τον άλλον

Τα 3 ζώδια που θα έχουν το πιο δύσκολο φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.