ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο δραματικά ζώδια στις σχέσεις


The Jennettes

27 Σεπτεμβρίου 2018

photo-1511405889574-b01de1da5441.jpg

Όσον αφορά τις σχέσεις, μερικές φορές είναι δύσκολο να έχουμε ξεκάθαρη οπτική, ειδικά στις διαμάχες. Ωστόσο, πολλοί δυσκολεύονται να παραμείνουν ήρεμοι όταν κυριαρχεί το δράμα σε μία σχέση, κι αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το ζώδιό τους. Δείτε παρακάτω τα πιο δραματικά ζώδια στις σχέσεις:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι πολύ συναισθηματικά ζώδια κι αυτό δημιουργεί πολλές εντάσεις στις σχέσεις. Η διάθεσή τους μπορεί να αλλάξει δραματικά, αλλά αν το αναγνωρίσουν μπορούν να αποβάλλουν το δράμα.

Λέων

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για το ότι είναι ιδιαίτερα δραματικοί κι αυτό ισχύει και για τις σχέσεις τους. Τα συναισθήματά τους κυμαίνονται από το να μιλούν για το νόημα της ζωής ή να βροντοφωνάζουν τον έρωτά τους. Για να αποφύγουν το δράμα πρέπει να επικεντρωθούν λίγο περισσότερο στον εαυτό τους και όχι στον σύντροφό τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι, δραματικοί και έντονοι. Όσο περισσότερο δράμα βγάζουν, τόσο περισσότερο νοιάζονται για τον σύντροφό τους. Αν αποφασίσουν να αφήσουν αυτή τη συμπεριφορά πίσω τους, πρέπει να αφήσουν την επιθυμία και την ανάγκη τους να έχουν τον έλεγχο.

Τοξότης

Οι Τοξότες μπορούν να χάσουν το ενδιαφέρον τους για μία κατάσταση πολύ γρήγορα. Μπορεί τη μία στιγμή να είναι όλα τέλεια και την επόμενη να αλλάξουν όλα και τότε να δημιουργηθεί δράμα. Αν μείνουν σε ένα μέρος και δίνουν σιγουριά στον σύντροφό τους, μπορούν να αποφύγουν όλες τις δραματικές καταστάσεις.

 

Διαβάστε επίσης:

Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή, σύμφωνα με το ζώδιό σας

5 πράγματα που θα πρέπει να αποφύγετε όσο η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη

5 συνδυασμοί ζωδίων που θα απατήσουν ο ένας τον άλλον

Τα 3 ζώδια που θα έχουν το πιο δύσκολο φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.