ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που χωρίζουν με μεγάλη ευκολία


21 Απριλίου 2019

affection-board-broken-236229.jpg

Όταν δεν περνάμε καλά σε μια σχέση συνήθως χωρίζουμε. Όμως υπάρχουν κάποιοι που το αποφασίζουν πιο εύκολα και κάποιοι άλλοι που δυσκολεύονται. Έτσι λοιπόν τα παρακάτω τρία ζώδια λένε με μεγάλη ευκολία το αντίο.

Κριός

Οι κριοί βαριούνται πολύ εύκολα, γι αυτό αναζητούν έναν σύντροφο να τους κρατά αμείωτο τα ενδιαφέρον. Μπορεί στην αρχή να πέφτουν με τα μούτρα στον έρωτα, στην πορεία όμως χάνουν τον ενθουσιασμό τους και θέλουν να βιώσουν κάτι διαφορετικό.

Λέων

Οι λέοντες έχουν ανάγκη από θαυμασμό και επιβεβαίωση. Είναι επίσης πολύ τρυφεροί και θέλουν να τους αγαπούν. Αυτή όμως η ανάγκη για θαυμασμό είναι που πολλές φορές τους κάνει να φλερτάρουν και να θέλουν κάτι καινούριο για να νιώσουν και πάλι ότι είναι οι καλύτεροι. 

Ζυγός

Οι ζυγοί δεν τσακώνονται εύκολα, αλλά αν χάσουν το ενδιαφέρον τους σε μια σχέση τότε αποχωρούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Μάλιστα πολλές φορές έχουν ήδη βρει τον επόμενη σύντροφο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.