ΖΩΔΙΑ

Τα 6 πιο αταίριαστα ζώδια που η σχέση τους δεν θα κρατήσει ποτέ


The Jennettes

23 Μαΐου 2019

photo-1504680161555-6c52f7631639.jpg

Μερικα΄ζώδια είναι αταίριαστα από την αρχή κι ακόμα κι αν όλα δείχνουν καλά, γρήγορα θα έρθει η αμφιβολία. Αναρωτιέστε γιατί εσείς και ο/η σύντροφός σας δεν τα πάτε καλά; Ή πότε τα πράγματα άλλαξαν τόσο πολύ που δεν βρίσκεστε πια στην ίδια σελίδα; Γιατί μαλώνετε συνεχώς;

Ίσως τα ζώδιά σας να είναι απλά αταίριαστα:

Αιγόκερως + Κριός

Οι Αιγόκεροι είναι υπομονετικοί και προσεκτικοί, ενώ οι Κριοί είναι παρορμητικοί και ανυπόμονοι. Οι Αιγόκεροι κρύβουν τα συναισθήματά τους, ενώ οι Κριοί είναι πιο ανοιχτοί και ειλικρινείς για το πώς νιώθουν.

Υδροχόος + Ταύρος

Ο Υδροχόος έχει περισσότερη ενέργεια και ενθουσιασμό, ενώ ένας Ταύρος είναι νευρικός και υπερπροστατευτικός. Ο Υδροχόος είναι πιο ανοιχτόμυαλος και προοδευτικός, ενώ στον Ταύρο αρέσουν οι παραδόσεις και η πρακτικότητα.

Διαβάστε επίσης: Τα ζώδια που θα σας χαρίσουν την καρδιά τους

Τοξότης + Ιχθείς

Οι Τοξότες είναι πιο ιδεαλιστές και έχουν μία ολιστική προσέγγιση σε πολλές περιστάσεις, ενώ οι Ιχθείς συχνά παρεξηγούνται από τους Τοξότες γιατί είναι πολύ ευαίσθητοι και σκέφτονται out of the box.

Λέων + Σκορπιός

Οι Λέοντες και οι Σκορπιοί είναι και οι δύο τόσο πεισματάρηδες που μαλώνουν συνέχεια. Οι Σκορπιοί πιστεύουν πως έχουν πάντα δίκιο, πράγμα που θυμώνει τον Λέοντα. 

Καρκίνος + Ζυγός

Οι Καρκίνοι είναι πιστοί και συναισθηματικοί, ενώ ο Ζυγός μπορεί να είναι επιφανειακός και αναποφάσιστος. 

Δίδυμος + Παρθένος

Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι δεν είναι ταιριαστοί επειδή ενώ ο Παρθένος είναι μεθοδικός και δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια, οι Δίδυμοι δεν μπορούν να μείνουν ακίνητοι και είναι αναποφάσιστοι.

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που ακυρώνουν συνέχεια όταν έχετε κανονίσει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.