ΖΩΔΙΑ

Το μυστικό των γυναικών που γεννήθηκαν Οκτώβρη


The Jennettes

3 Οκτωβρίου 2019

Το μυστικό των γυναικών που γεννήθηκαν Οκτώβρη

Οι γυναίκες που ήρθαν στον κόσμο τον Οκτώβρη, μαγνητίζουν τα βλέμματα από την αρχή, συγκεντρώνοντας μάλλον, ήδη από το μαιευτήριο, υψηλά επίπεδα ωκυτοκίνης, της γνωστής «ορμόνης της αγάπης». Η Julia Roberts, η Kate Winslet, η Katy Perry, η Kim Kardashian, η Winona Ryder και η Emilia Clark είναι μερικές μόνο από τις γυναίκες που γεννήθηκαν Οκτώβρη κι έκτοτε μαγεύουν τα πλήθη. Αν, όπως λένε, ο μήνας της γέννησής μας ευθύνεται για πολλά από τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, τότε οι γεννημένες του Οκτώβρη είναι οι πιο ευνοημένες του ζωδιακού.

Αν αναρωτιέστε γιατί, η απάντηση κρύβεται στα παρακάτω αντιπροσωπευτικά τους χαρακτηριστικά:

1. Είναι ξεκάθαρα πολύ γοητευτικές

Ο Οκτώβρης «γεννάει» χαρισματικές γυναίκες, οι οποίες έχουν την ικανότητα να κερδίζουν αμέσως  την καρδιά του άλλου. Είναι πολύ δημοφιλείς και όλοι θέλουν να είναι φίλοι τους. Έχουν μάλιστα, τέτοια ζωντάνια κι ενεργητικότητα που όλοι θέλουν να τις μιμηθούν στο μπρίο και το ταπεραμέντο.

2. Είναι ρομαντικές κι εδώ μάλλον εκρήγνυται… η ωκυτοκίνη

Εάν αγαπήσουν κάποιον, θα φτάσουν μέχρι την άλλη άκρη της Γης για να αποδείξουν αυτά που νιώθουν. Γι’ αυτό καλύτερα μην παίξετε μαζί τους αν το σκοπεύετε, καθώς έχουν πολύ ειλικρινή αισθήματα.

jenny.gr

3. Διακρίνονται από συναισθηματική ισορροπία και ενσυναίσθηση

Παρόλο που οι «Οκτωβρίνες» είναι πολύ συναισθηματικές, γνωρίζουν καλά πώς να κρύβουν τον θυμό τους ή άλλες εκρήξεις συναισθήματος. Προτιμούν να διατηρούν την ψυχραιμία τους, αποφεύγοντας τις σκηνές. Αυτό που τις κάνει ακόμη καλύτερες είναι ότι δε θα σε κρίνουν ποτέ γιατί πολύ απλά έχουν υψηλή ενσυναίσθηση.

4. Φημίζονται για την ηρεμία τους

Η συγκροτημένη φύση αυτών των γυναικών ενδυναμώνει επάνω τους, το στοιχείο της ηρεμίας. Πολύ δύσκολα θα χάσουν τον έλεγχο κι αν καταφέρουμε να προκαλέσουμε το αντίθετο και μη επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε θα πρόκειται για κάτι  πολύ σοβαρό.

5. Η αισιοδοξία είναι συνώνυμό τους

Διαθέτουν άκρατο ενθουσιασμό για τα πάντα γύρω τους και όταν καλούνται να πετύχουν τους στόχους τους, τίποτα δεν είναι ικανό να τις κρατήσει μακριά από το όνειρο γιατί πολύ απλά δεν παραιτούνται ποτέ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως πολλοί αρχηγοί ομάδων έχουν γεννηθεί τον Οκτώβριο.

6. Εστιάζουν σαν τοξοβόλοι στον στόχο τους

Οι γυναίκες του Οκτώβρη θα θυσιάσουν σχεδόν τα πάντα μέχρι να επιτύχουν τον στόχο τους. Δεν παραιτούνται από την ιδέα μέχρι να τον δουν υλοποιήσιμο. Επίσης, δεν αφήνουν τίποτα για το τελευταίο λεπτό και τελειώνουν πάντα αυτό που έχουν ξεκινήσει, ακόμη και αν είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

7. Δίνουν τις λύσεις που ψάχνουμε

Παρόλο που είναι πολύ ήρεμες, γίνονται «ήρεμη δύναμη» όταν καλούνται να γίνουν σύμβουλοί μας σε ένα πρόβλημα. Αναλύουν, εξετάζουν διεξοδικά, διασταυρώνουν και καταλήγουν σε μια σπουδαία συμβουλή που αξίζει να ακούσετε.

jenny.gr

8. Ξοδεύουν πολλά χρήματα

Η αποταμίευση του μήνα έχει προορισμό να εξανεμιστεί για την αγορά ακριβών προϊόντων. Παρά την ευφυΐα που τις διακρίνει, όταν πρόκειται να ξοδέψουν χρήματα, θα φερθούν από λίγο έως πολύ απερίσκεπτα.

9. Είναι πολύ καλόκαρδες

Οι γυναίκες του Οκτώβρη είναι ιδιαίτερα ευγενικές, φιλικές, φιλόξενες και προστατευτικές για όσα άτομα αγαπούν. Βάζουν πρώτες τις ανάγκες των άλλων, δημιουργώντας την πιο ζεστή ατμόσφαιρα.

10. Έχουν στο DNA τους μικρά ίχνη ανευθυνότητας

Για το τέλος κρατήσαμε μια «πικρόχολη» διαπίστωση για τις ομολογουμένως, χαρισματικές γυναίκες του Οκτώβρη, καθώς οι ίδιες παραδέχονται πως προτιμούν να ζουν το «τώρα» και όχι να επιβαρύνονται με σκέψεις του αύριο. Φυσικά και κάνουν σχέδια για το μέλλον αλλά προτιμούν να μη σκοτίζονται πολύ με ευθύνες.

Σημασία έχει  ότι είναι οι πιο θετικές και αισιόδοξες γυναίκες, ανταγωνιζόμενες κάθε άλλη γυναίκα που έρχεται από άλλη «εποχή».

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.