ΖΩΔΙΑ

Zώδια: Επιθυμία για δικαιοσύνη-Ο Άρης στον Ζυγό


Γεωργία Σταύρου

4 Οκτωβρίου 2019

Zώδια: Επιθυμία για δικαιοσύνη-Ο Άρης στον Ζυγό

Με τον Άρη στο Ζυγό (αλλά και για όσους έχουν γενέθλιο Άρη στο Ζυγό) υπάρχει μεγάλη δύναμη όταν η “δράση” περιλαμβάνει και άλλους ανθρώπους μαζί. Η επιθυμία μοιράζεται και υπάρχει αμοιβαία υποδοχή ανάμεσα σε σένα και στους άλλους.

Η παραδοσιακή “αδυναμία” του Άρη στο συγκεκριμένο ζώδιο έγκειται όταν παραχωρεί τις δικές του επιθυμίες σε κάποιον άλλον ή υποκύπτει σε μια συντριπτική ανάγκη να ευχαριστηθεί. Παρόλο που αυτή η θέση του Άρη δεν φημίζεται για τις πολεμικές τους επιδιώξεις, έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για έναν καλό στρατηγό. Τα χρώματα του κυβερνήτη του ζωδίου, της Αφροδίτης, βελτιώνουν και διαφωτίζουν τις ιδέες του με μια πνευματική περισσότερο κομψότητα, μια στρατηγική κομψότητα, όπως ακριβώς την κομψότητα που περιέχει μια καλή μαθηματική εξίσωση.

Ωστόσο, αυτός ο Άρης στο συγκεκριμένο ζώδιο έχει μεγάλη δυσκολία στην έκφραση του. Αγωνίζεται με την ιδέα της δικαιοσύνης και της αδικίας και καθώς υπάρχει τόση αδικία στον κόσμο, βρίσκονται διαρκώς ενοχλημένοι, κάτι που όμως θα μπορούσε να είναι και αυτό επίσης ενοχλητικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Γεωργία Σταύρου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.