ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που νιώθουν περισσότερο την έλλειψη του συντρόφου τους την περίοδο των γιορτών


The Jennettes

14 Δεκεμβρίου 2019

Τα 3 ζώδια που νιώθουν περισσότερο την έλλειψη του συντρόφου τους την περίοδο των γιορτών

Μπορεί κάποιοι να είστε σε σχέση αλλά να βρίσκεστε σε απόσταση και να σας λείπει το ταίρι σας. Μπορεί πάλι να έχετε χωρίσει πρόσφατα και να σας λείπει αυτό το αίσθημα αγάπης και ασφάλειας που θα θέλατε να είχατε, ιδιαίτερα την περίοδο των γιορτών.

Ποια, όμως, είναι τα ζώδια που νιώθουν σε μεγάλο βαθμό την έλλειψη του συντρόφου τους;

Καρκίνος

Μόλις ο Καρκίνος δώσει σε κάποιον την καρδιά του, δεν θέλει να φεύγει από κοντά του καμία εποχή του χρόνου, κι αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Υπάρχουν τόσες πολλές ιδιαίτερες στιγμές, που τα ζευγάρια μπορούν να βιώσουν αυτή τη σεζόν, είτε πρόκειται για φιλί, για ανταλλαγή δώρων, για διακοπές είτε για περπάτημα στο χιόνι. Αν ο Καρκίνος δεν μπορεί να τα βιώσει όλα αυτά, απογοητεύεται πολύ, ιδίως κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Παρθένος

Ο Παρθένος αγαπά τις διακοπές επειδή η εύρεση του τέλειου δώρου είναι σαν ένα άθλημα γι 'αυτούς. Χάρη στις μεγάλες παρατηρητικές ικανότητές του και στη φυσική του τάση να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά, ασθάνεται κενό αν δεν μπορεί να έχει το ταίρι του κοντά.

Ιχθείς

Η αγάπη είναι στον αέρα αυτή τη φορά του χρόνου, ειδικά για ένα ζώδιο που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα. Αισθάνονται το πνεύμα των διακοπών όλο το χρόνο, λόγω της ονειρικής και γενναιόδωρης φύσης τους, ενώ αυξάνεται αυτό αίσθημα κατά τη διάρκεια της πραγματικής περιόδου των διακοπών. Αν είναι χωριστά από το ταίρι τους, νιώθουν μεγάλη έλλειψη και τεράστιο κενό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.