ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα ρίσκαραν τα πάντα για την αγάπη


The Jennettes

9 Αυγούστου 2020

Τα 3 ζώδια που θα ρίσκαραν τα πάντα για την αγάπη

Ο καθένας πλησιάζει τον ρομαντισμό με διαφορετικό τρόπο - μερικά ζώδια είναι πιο επιφυλακτικά κατά την επιδίωξη τους και τείνουν να αποφεύγουν τον κίνδυνο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα ζώδια που θα κινδύνευαν τα πάντα για την αγάπη και θα έκαναν τα πάντα για τον άλλον.

Ο κίνδυνος για την αγάπη απαιτεί αυθορμητισμό, αφοσίωση και την προθυμία να βουτήξετε στο άγνωστο, ακόμα και όταν φαίνεται ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον σας. Εάν εντοπίσετε κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά, πιθανότατα είστε ένα από τα τρία παρακάτω ζώδια, που θα ρίσκαραν τα πάντα για την αγάπη.

Ταύρος

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι Ταύροι είναι από τα πιο πεισματάρικα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Η υπομονή και η επιμονή, τους καθιστούν ιδιαίτερα αφοσιωμένους στις σοβαρές σχέσεις, καθώς οι Ταύροι κυβερνιούνται από τον πλανήτη Αφροδίτη (η οποία είναι η θεά της αγάπης). Δεν θα διστάσουν να πολεμήσουν για το που αγαπούν.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, που είναι γνωστό ότι είναι τα πιο ευαίσθητα ζώδια, δεν φοβούνται να γίνουν ευάλωτοι με τον αγαπημένο τους άνθρωπο. Ο καρκίνος έχει τεράστιο ενθουσιασμό και αν είστε σε μια σχέση με αυτό το ζώδιο, πιθανότατα θα λάβετε τόνους αγάπης και υποστήριξης. Επειδή οι Καρκίνοι είναι ζώδια του νερού, συνήθως κυβερνιούνται από τα συναισθήματά τους παρά από τη λογική.

Σκορπιός

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό  ζώδιο είναι ο Σκορπιός, από τα πιο αινιγματικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Αν υπάρχει ένα πράγμα που είναι γνωστό για τον Σκορπιό, είναι το απέραντο πάθος που αποπνέει. Όπως οι Καρκίνοι, έτσι κι οι Σκορπιοί είναι ζώδια του νερού, οπότε και λειτουργούν αρκετά συναισθηματικά. Το πάθος τους, τους βγάζει τον καλύτερο εαυτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.