ΖΩΔΙΑ

Σε ποιο νησί πρέπει να πάτε διακοπές, σύμφωνα με το ζώδιό σας


The Jennettes

11 Αυγούστου 2020

Σε ποιο νησί πρέπει να πάτε διακοπές, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Εάν δυσκολεύεστε να επιλέξετε τον φετινό προορισμό των διακοπών σας, εμείς είμαστε εδώ, για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση της επιλογής.

Παρακάτω, θα δείτε ποιος είναι ο ιδανικός τόπος για εσάς, σύμφωνα με το ζώδιό σας:

Κριός

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, δε θα πρέπει να χάσουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη Φολέγανδρο. Η άγρια φύση και τα κρυστάλλινα νερά θα προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης.

Ταύρος

Δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός από την Κω, για έναν Ταύρο. Θα ξεκουραστεί, θα διασκεδάσει και θα επιστρέψει γεμάτος ενέργεια.

Δίδυμος

Συνδυάζοντας πανέμορφες παραλίες για χαλάρωση, και έντονη βραδινή διασκέδαση, ιδανικό μέρος διακοπών για τους Διδύμους είναι η Σκιάθος.

Καρκίνος

Ο τόπος που πρέπει να επισκεφθεί ένας Καρκίνος, είναι η Κέα. Οι μαγευτικές της παραλίες και η φυσική της ομορφιά, θα τον συναρπάσουν.

Λέων

Σε όσους ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, δε θα μπορούσαμε παρά να προτείνουμε τους Παξούς.

Παρθένος

Για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να προετοιμαστούν για έναν παραγωγικό χειμώνα, οι Παρθένοι δεν πρέπει να μείνουν μακριά από την Αντίπαρο.

Ζυγός

Είναι δίπλα στην Αθήνα, και μοιάζει σαν να έχει βγει από παραμύθι. Ο λόγος για το Αγκίστρι, το νησί που θα ερωτευτεί κάθε Ζυγός.

Σκορπιός

Βαριέται τα συνηθισμένα, θέλει να δοκιμάσει κάτι εναλλακτικό, αλλά ταυτόχρονα να χαλαρώσει. Ένας Σκορπιός οφείλει να επισκεφθεί την Αμοργό το φετινό καλοκαίρι.

Τοξότης

Ιδανικός προορισμός για τους Τοξότες; Η Σέριφος, και μάλιστα για κάμπινγκ!

Αιγόκερως

Αν ακούσει τη λέξη «Πάρος», δε θα ενθουσιαστεί. Προτιμάει διαφορετικές διακοπές, και απορρίπτει τον προορισμό. Αν, όμως, την εξερευνήσει, ένας Αιγόκερως θα δει  ότι έχει μία πιο ήρεμη πλευρά που θα τον συναρπάσει.

Υδροχόος

Στον Υδροχόο, ταιριάζει το Ιόνιο Πέλαγος. Μερικές ημέρες στη Λευκάδα, θα του προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται.

Ιχθύς

Έχουν ανάγκη να εκτονώσουν την τρομερή ενέργειά τους. Ιδανικός προορισμός για τους Ιχθείς; Η Ίος, φυσικά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.