ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 23/10: Η μαεστρία φαίνεται στην επίτευξη- Ήλιος στον Σκορπιό: Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια 23/10: Η μαεστρία φαίνεται στην επίτευξη- Ήλιος στον Σκορπιό: Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σας βοηθά να κατανοήσετε πολλά πράγματα τα οποία ήταν ανεξιχνίαστα μέχρι σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό απέναντι σας δημιουργείται μια εσωτερική ένταση και επιθυμία να συνδεθείτε παθιασμένα με εξαιρετική αφοσίωση μέχρι και αυτοθυσία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Σκορπιό γεμίζει το ρεζερβουάρ σας με καύσιμα για να κάνετε ότι επιθυμήσετε. Πολλοί άνθρωποι θα σας γοητεύσουν και εσείς είστε έτοιμη/ος να γοητεύσετε με τις επιδόσεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Ο ποιητής Milton που είχε Ωροσκόπο Σκορπιό έγραψε την πιο περιγραφική άποψη σχετικά με αυτό το ζώδιο: “Είναι καλύτερο να βασιλεύεις στην κόλαση από το να υπηρετείς στον παράδεισο”. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Ο Ήλιος στον Σκορπιό φορτίζει με δύναμη και σθένος την θέλησή σας να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις με αγάπη και αληθινά συναισθήματα οτιδήποτε σας εμπνέει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό, για τις επόμενες 30 ημέρες τα μηνύματά σας μπορούν να ακουστούν όχι μόνο λόγω του περιεχομένου τους αλλά λόγω της σιγουριάς που εκπέμπετε κατά την μεταφορά τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

“Ότι αξίζει δεν τελειώνει αλλά παραμένει στην ζωή μας αποδεικνύοντας κάθε λεπτό την αξία του”, είναι το μότο του Ήλιου στον Σκορπιό για το ζώδιο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η τύχη είναι με το μέρος σας με τον Ήλιο στο Σκορπιό να σηματοδοτεί μια νέα Ηλιακή χρονιά για εσάς, με τα γενέθλια σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Σκορπιό ενεργοποιεί έντονα την διαίσθηση σας και οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια τώρα μπορείτε να το δείτε με περισσότερη ευσπλαχνία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Με τον Ήλιο στον Σκορπιό δίνεται η δυνατότητα να συνδεθείτε ή να επανασυνδεθείτε με ομάδες και ανθρώπους που εκτιμάτε και θέλετε να έχετε κοντά σας με έναν κοινό σκοπό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Μπορεί οι επιτεύξεις να χρειάζονται δυναμική από εσάς αλλά ο Ήλιος στον Σκορπιό σας βοηθά να δουλέψετε με σθένος και σταθερότητα προς έναν σκοπό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Ευνοϊκή θέση το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Σκορπιού για το ζώδιο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.