ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 11/12: Αποφύγετε οτιδήποτε επιφανειακό σήμερα- Tι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

10 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια 11/12: Αποφύγετε οτιδήποτε επιφανειακό σήμερα- Tι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Σήμερα η Σελήνη στον Σκορπιό και η υπόλοιπη πλανητική δυναμική στον ουράνιο θόλο, μας θέλει σε επιφυλακή κυρίως με ότι σχετίζεται με τα συναισθήματά μας, τις βαθύτερες μας επιθυμίες και τις πραγματικές μας ανάγκες. Ένας σχετικός επανέλεγχος σε ότι είναι κινητοποιημένο αυτή την στιγμή στην ζωή μας, θα μας βοηθήσει να στοχεύσουμε περισσότερο δημιουργικά και να πάρουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. 

Για τους Κριούς, σήμερα λύνονται ερωτηματικά και απορίες που έχετε το τελευταίο διάστημα για κάτι που σας απασχολεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλό θα ήταν να δώσετε χώρο στα συναισθήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, κάτι μπορεί να σας κρατάει πίσω σήμερα αλλά δεν είναι άλλο παρά φόβοι και ανασφάλειες δικές σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα να αναλογιστείτε τι από όλα αυτά που κάνετε προέρχονται από δικές σας επιθυμίες ή από πεποιθήσεις οι οποίες σας τις έχουν επιβάλει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να νιώσετε ζωντανή/ός είναι πολύ έντονη σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μια ειλικρινή και αληθινή στάση σήμερα είναι προτεινόμενη εάν θέλετε να επικοινωνήσετε τα μηνύματά σας και να ακουστούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μπορεί να μην είναι μια εύκολη ημέρα η σημερινή αλλά σε ψυχολογικό επίπεδο, είναι απελευθερωτική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα ανεβάζει τους παλμούς και νιώθετε πως μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο όλο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Για τους Τοξότες, η αισιοδοξία σας είναι η κινητήριος σας δύναμη και είναι γεγονός πως ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα εσείς δυνατά στοχεύετε μπροστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Για τους Αιγόκερους, η δημιουργία μιας νέας κατάστασης είναι παρούσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, το πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Σκορπιό και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.