ΖΩΔΙΑ

31/12: Ευκαιρίες για δημιουργικό ενεργειακό συντονισμό δίνονται σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

30 Δεκεμβρίου 2020

31/12: Ευκαιρίες για δημιουργικό ενεργειακό συντονισμό δίνονται σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα απέναντι από Πλούτωνα/Κρόνο/Δία και η σχέση τους με τον Άρη δημιουργούν θύελλα συναισθημάτων. Η επικοινωνία χρειάζεται να είναι ειλικρινής και με την κατάλληλη στρατηγική να αποφευχθούν συγκρούσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα ενδέχεται να αισθάνεστε πως δεν γίνεστε κατανοητή/ός στους άλλους ή πως οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, μέσω της καλής επικοινωνίας σήμερα μπορείτε να γεφυρώσετε κενά με τους ανθρώπους που αγαπάτε και έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μια επιθυμία σας μπορεί να μην έχει ρεαλιστικές βάσεις και σήμερα να έρθει στην επιφάνεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, εσείς χρειάζεται σήμερα να εξετάσετε τα δεδομένα και ανάλογα τις περιστάσεις να βάλετε τα προσωπικά σας όρια εκεί που είναι απαραίτητο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα έρχεστε σε επαφή με βαθύτερες ανάγκες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα δεν χρειάζεται να εγκριθούν οι απόψεις, οι ιδέες ή οι δράσεις σας για να προχωρήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη χαρά όταν αντανακλάται μέσα από τα μάτια των άλλων, αλλά σήμερα δεν είναι απαραίτητο να συμβεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα οι σκέψεις μπορεί να μην συμβαδίζουν απαραίτητα με τα συναισθήματα που νιώθετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, καινούργια ενδεχόμενα μπορούν να δημιουργηθούν και νέος αέρας να φρεσκάρει την ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η δεκτικότητά και η προθυμία σας να διασαφηνιστούν θέματα τα οποία είναι ανοιχτά είναι το κύριο συστατικό της ημέρας για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα εάν έχετε την διάθεση να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ημέρα σας προσφέρει εμπνεύσεις και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να συντονιστείτε με τον ρυθμό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.