ΖΩΔΙΑ

15/7: Μια ευκαιρία για αγάπη και ενσυναίσθηση -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

14 Ιουλίου 2022

15/7: Μια ευκαιρία για αγάπη και ενσυναίσθηση -Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η ευνοϊκή σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σήμερα μας σπρώχνει προς δημιουργικές οδούς. Εκτός της έντονης διορατικότητας και διαίσθησης που προσθέτει μας σπρώχνει να επικοινωνήσουμε με τους άλλους ανθρώπους με θέρμη και περισσότερη ενσυναίσθηση

Η ευνοϊκή σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σήμερα μας σπρώχνει προς δημιουργικές οδούς. Εκτός της έντονης διορατικότητας και διαίσθησης που προσθέτει μας σπρώχνει να επικοινωνήσουμε με τους άλλους ανθρώπους με θέρμη και περισσότερη ενσυναίσθηση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα είναι μια ιδιαίτερα ημέρα και θα μπορέσετε να συνδεθείτε με τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να ανοίξετε την καρδιά σας και να αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν στην πιο δημιουργική οδό. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να δείτε προσωπικά σας θέματα τα οποία είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή από μια άλλη διαφορετική πλευρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να διαβείτε κανάλια τα οποία θα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και δημιουργικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, πολύ προσωπικά ζητήματα σήμερα μπορείτε να τα δείτε με μεγαλύτερη ευαισθησία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα απέναντι δημιουργούν μια ρομαντική και όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ευαισθησία σας είναι έντονη σήμερα και πιθανά να οδηγεί τα βήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, μέσα από κοινωνικές επαφές σήμερα έρχεστε πιο κοντά σε ένα όνειρο, ένα όραμα, μια επιθυμία η οποία είναι βαθιά μέσα σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να δώσετε μια διαφορετική χροιά στις σχέσεις και τις επαφές με άτομα από το στενό σας περιβάλλον. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, αφήσετε σήμερα τις εμπνεύσεις σας να οδηγούν τα βήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι που είναι σημαντικό και έχει αξία για εσάς θα είναι αισθητή σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα σχέσεις ή συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.


Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.