ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια με την υψηλότερη συναισθηματική νοημοσύνη


The Jennettes

22 Σεπτεμβρίου 2021

Τα 3 ζώδια με την υψηλότερη συναισθηματική νοημοσύνη

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι η ικανότητα να αναγνωρίζουμε τόσο τα δικά μας συναισθήματα, όσο και των άλλων και να πράττουμε ανάλογα. Είναι, επίσης, η ικανότητα να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε περιβάλλον και να συμπεριφερόμαστε όπως αρμόζει σε κάθε κατάσταση. 

Παρότι ορισμένα ζώδια δεν ενδιαφέρονται τόσο για τα παραπάνω (γεια σας, Αιγόκεροι), τα παρακάτω 3 έχουν την υψηλότερη συναισθηματική νοημοσύνη.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς είναι οι πιο παρορμητικοί του ζωδιακού κύκλου. Καταλαβαίνουν τα συναισθήματά μας και διαχειρίζονται με ωριμότητα τα δικά τους, μας βοηθούν να ξεπεράσουμε προβλήματα και είναι στο πλευρό μας σε κάθε δυσκολία.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι καταλαβαίνουν αμέσως πότε βρισκόμαστε σε συναισθηματική πίεση. Κάνουν τα πάντα για να μας ανακουφίσουν και είναι ιδιαίτερα ώριμοι, όταν έρχεται η ώρα να διαχειριστούν τα δικά τους προβλήματα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι εξαιρετικά ισορροπημένοι και δίκαιοι. Θα μας αντιμετωπίσουν όλους ισότιμα και θα προσπαθήσουν να μας βοηθήσουν, αν δουν ότι δυσκολευόμαστε.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.