ΖΩΔΙΑ

Ξέρουμε ποια λέξη χρησιμοποιείτε πιο συχνά (σύμφωνα με το ζώδιο σας)


The Jennettes

24 Σεπτεμβρίου 2021

Ξέρουμε ποια λέξη χρησιμοποιείτε πιο συχνά (σύμφωνα με το ζώδιο σας)

Θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει πως πέρα από το πλούσιο λεξιλόγιο που διαθέτετε, χρησιμοποιείτε κάποιες πολύ συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις στην καθημερινότητά σας.

Εάν δεν τις έχετε εντοπίσει, ήρθε η ώρα να σας βοηθήσουν τα άστρα σε αυτό αφού κάθε ζώδιο φαίνεται πως έχει και από μια αγαπημένη λέξη!

Κριός: «Γαμώτο»

Οι Κριοί δυσανασχετούν εύκολα και η πιο συχνή φρασεολογία που χρησιμοποιούν, περιστρέφεται γύρω από λέξεις παρόμοιες με το «γαμώτο»... Όταν έχει κίνηση και καθυστερούν, όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως θα ήθελαν, όταν η ζωή έχει άλλα σχέδια για εκείνους. 

Ταύρος: «Ειλικρινά»

Ειλικρινά τώρα, βρείτε μου έναν Ταύρο που δεν χρησιμοποιεί στο λεξιλόγιο του συχνά το φαγητό και την καλοπέραση. Ίσως, η λέξη «ειλικρινά» να ακολουθείται από φράσεις όπως: «ειλικρινά, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό το εστιατόριο»... Διαφορετικά, δυσκολευόμαστε να δώσουμε εξήγηση πίσω από την αγαπημένη αυτή λέξη που χρησιμοποιεί με πάσα ειλικρίνεια. 

Δίδυμοι: «Ξέρω, ξέρω»

Οι Δίδυμοι τείνουν να τα ξέρουν όλα ή τουλάχιστον να πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα γι' αυτό λατρεύουν να επαναλαμβάνουν ότι «ξέρουν». Ξέρουν τα πάντα γύρω από οποιαδήποτε συζήτηση και θέμα και τους αρέσει να κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις με τις γνώσεις τους. Δεν είναι σπάνιο όμως να λένε συχνά «ξέρω, ξέρω» γιατί μυρίζονται τη δικαιολογία που θα ακολουθήσει. 

Καρκίνος: Ξεφύσημα

Αντί να χρησιμοποιεί κάποια συγκεκριμένη λέξη, ο Καρκίνος ξεφυσά μονίμως. Έχει υψηλή ενσυναίσθηση οπότε τα πάντα γύρω του τον επηρεάζουν και τα βιώνει σαν να είναι δικά του. Αναστεναγμοί και ξεφυσήματα είναι τα φυσικά επακόλουθα μιας κατάστασης που διαιωνίζεται εξαιτίας της μεγάλης ευαισθησίας που έχει αυτό το ζώδιο. 

Λέων: «Στην κυριολεξία»

Με τις μεταφορές φαίνεται πως έχουν μαλώσει γι' αυτό έχουν εντάξει την κυριολεξία στη ζωή τους με τέτοιο τρόπο που είναι αξιοθαύμαστος. Οι Λέοντες λοιπόν, προτιμούν να χρησιμοποιούν τη φράση: «στην κυριολεξία» πίσω από οτιδήποτε περιγράφουν για να γίνουν ίσως πιο πειστικοί στους συνομιλητές τους. 

Παρθένος: «Ε, βασικά»

Ε, βασικά, τρανό παράδειγμα Παρθένου που χρησιμοποιεί αυτή τη φράση, είναι η αρχισυντάκτρια μας όταν θέλει να θέσει λίγο διαφορετικά ότι δεν συμφωνεί με μια συγκεκριμένη θεματολογία που προτείνουμε. Και κάπως έτσι, δηλαδή «ε, βασικά», μας πείθει!

Ζυγός: «Ξέρεις κάτι;»

Ο Ζυγός είναι εκεί για να σου ανοίξει τα μάτια και να σου δείξει τον δρόμο που πρέπει να διαλέξεις. Θα του πεις μια ιστορία κι εκείνος θα σου απαντήσει αμέσως με ένα: «ξέρεις κάτι;», ελπίζοντας να σου πει κάτι που εσύ δεν σκέφτηκες ήδη. 

Σκορπιός: «Υπερβολικά»

Οι Σκορπιοί είναι σε υπερβολικό βαθμό, ένα από τα πιο παθιασμένα ζώδια και φαίνεται πως ό,τι κάνουν στη ζωή τους, το κάνουν με υπερβολή ή τουλάχιστον λατρεύουν να πρεσβεύουν τη θεωρία της υπερβολής στις συζητήσεις τους. Έτσι, λένε υπερβολικά συχνά, τη λέξη «υπερβολικά» και λατρεύουν να βιώνουν τα πάντα στο μέγιστο.

Τοξότης: «Γιατί;»

Αναρωτιούνται διαρκώς μέχρι και για τα πιο απλά γιατί τους αρέσει να εξερευνούν τα πάντα γύρω τους και δεν καθησυχάζουν με τίποτα το ανήσυχο πνεύμα τους. Από μικρή ηλικία μέχρι και ως ενήλικας, ένας γνήσιος Τοξότης θα σου κάνει τις περισσότερες ερωτήσεις που μπορεί και οι απορίες του θα είναι το ίδιο γνήσιες με εκείνον!

Αιγόκερως: «Εγώ»

Ο Αιγόκερως θέλει να είναι διαρκώς στο επίκεντρο της προσοχής κι έτσι επιλέγει συχνά στο λεξιλόγιο του την προσωπική αντωνυμία «εγώ». Ενδιαφέρεται πολύ για τις απόψεις των άλλων αλλά θέλει να έχει ισχυρή παρουσία στον χώρο που θα βρεθεί με αποτέλεσμα να γίνεται εγωκεντρικός. 

Υδροχόος: «Όχι»

Παραδεχτείτε το! Τα περισσότερα «όχι» που έχετε ακούσει στη ζωή σας, είναι από έναν Υδροχόο. Είναι σε μόνιμη άρνηση και δεν του αρέσει να συμφωνεί εύκολα με απόψεις ούτε να κάνει εύκολα, πράγματα που οι άλλοι του υποδεικνύουν. 

Ιχθύς: «Συγγνώμη»

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια αλλά πολλές φορές πληγώνει με τη συμπεριφορά και τις πράξεις του οπότε η λέξη που θα ακούσετε πιο συχνά από το στόμα ενός Ιχθύ, είναι εκείνη της «συγγνώμης». Τη χρησιμοποιεί μάλιστα τόσες φορές που φαίνεται να χάνει σιγά- σιγά την αξία της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.