ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο εριστικά ζώδια - Δε θέλετε να τσακωθείτε μαζί τους


The Jennettes

20 Οκτωβρίου 2021

Αυτά είναι τα 3 πιο εριστικά ζώδια - Δε θέλετε να τσακωθείτε μαζί τους

Είναι πάντα έτοιμοι για καυγά. Επιθετικοί και εριστικοί, δε δέχονται με τίποτα το ενδεχόμενο να έχουν άδικο. Λένε τη γνώμη τους, θεωρούν αδιανόητο τον αντίλογο και ποτέ δεν πρόκειται να ζητήσουν συγγνώμη, αν κάνουν λάθος.

Οι άνθρωποι αυτοί ανήκουν σε τρία ζώδια. Δε θέλετε να τσακωθείτε μαζί τους σε καμία περίπτωση – αν το κάνετε και σας προσβάλλουν, μην το πάρετε προσωπικά. Έτσι συμπεριφέρονται σε όλους.

Κριός

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τις εντάσεις – τις προκαλούν, μάλιστα, αν πιστεύουν ότι έχουν δίκιο. Δεν κάνουν πίσω. Συχνά, μάλιστα, απλώς μας κάνουν να παραιτηθούμε από τη συζήτηση.

Λέων

Οι Λέοντες υπερασπίζονται τη γνώμη τους μέχρι τέλους. Δεν τους ενδιαφέρει μήπως χαρακτηριστούν επιθετικοί ή αυταρχικοί, ενώ συχνά το θεωρούν κοπλιμέντο.

Σκορπιός

Τους υποτιμούμε και δε θα έπρεπε. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο αυτό, δρουν υπόγεια και βγάζουν προς τα έξω μία μυστηριώδη εικόνα. Κάνουν τα πάντα για να μας πείσουν ότι έχουν δίκιο, επιμένουν και μας μειώνουν, σε περίπτωση που δεν το δεχόμαστε αμέσως.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.