ΖΩΔΙΑ

12/11: Ανάγκη για άμεσες αλλαγές- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

11 Νοεμβρίου 2021

12/11: Ανάγκη για άμεσες αλλαγές- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η ανάγκη για άμεσες αλλαγές σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες δεν λειτουργούν σωστά συνεχίζει να είναι έντονη και θα διαρκέσει ακόμη για κάποιες ημέρες. Ωστόσο, η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων το πρωί, ζητώντας από εμάς να εξετάσουμε τα πράγματα με μεγαλύτερη ευαισθησία και περισσότερη ενσυναίσθηση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα χρειάζεται να είστε επιεικής χωρίς όμως να αποπροσανατολίζεστε από τον στόχο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων αλλά ταυτόχρονα κάνοντας πράγματα δημιουργικά για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα προχωρήστε βήμα βήμα γιατί μπορεί να μπερδευτείτε ή να κάνετε λάθος κινήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ο νους σας ταξιδεύει και είναι αλήθεια πως μπορεί να έρθουν εμπνεύσεις οι οποίες θα βοηθήσουν στον στόχο σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μην παραμελήσετε την προσωπική σας ζωή και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε κατά την διάρκεια της ημέρας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη απέναντι σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας θέλουν να λειτουργήσετε προσεκτικά και με σύνεση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, προσπαθήστε να είστε εντός ορίων σήμερα και χρονοδιαγραμμάτων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η ανυπομονησία δεν ταιριάζει στο πλάνο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, το σημαντικότερο για εσάς σήμερα είναι να παραμείνετε στον στόχο σας ανεξάρτητα τα εμπόδια ή την διάθεσή σας να αποσυρθείτε στα ιδιαίτερά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, επικοινωνήστε τις ιδέες σας, μεταφέρετε τα μηνύματά σας αλλά μείνετε σταθερή/ός στον στόχο που έχετε βάλει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, κρατήστε σήμερα τις καταστάσεις και τις επαφές που είναι πολύτιμες για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα αφιερωθείτε σε κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσάς και μπορεί να επεκταθεί δίνοντάς σας ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.