ΖΩΔΙΑ

19/11: Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

18 Νοεμβρίου 2021

19/11: Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Την περίοδο των Εκλείψεων ερχόμαστε αντιμέτωποι, πιο βαθιά από ότι συνήθως, με το ασυνείδητο και τις συλλογικές δυνάμεις. Η φύση των Εκλείψεων είναι Ουράνια, λόγω των απρόβλεπτων γεγονότων που συχνά συνοδεύουν. Δεν συνδέονται απαραίτητα με ένα αρνητικό γεγονός, πολλοί άνθρωποι λειτουργούν θετικά στις Εκλείψεις, απλά χρειάζεται να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί διότι ερχόμαστε σε επαφή με ψυχικές πτυχές του εαυτού μας, που πιθανά αγνοούσαμε μέχρι σήμερα. Επίσης, με τις Εκλείψεις κλείνουν εκκρεμότητες. Η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια σε συναισθητικό ή/και υλικό επίπεδο. Μας ζητά να επιστρέψουμε στις βασικές αξίες αφήνοντας την πολυπλοκότητα και να προσαρμοστούμε σε ότι νέο έρχεται μπροστά μας δημιουργώντας ακόμη και μια νέα πραγματικότητα. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα διογκώνουν την ανάγκη να γίνουν πράγματα άμεσα αλλά εντείνουν ταυτόχρονα την δράση με παρορμητική και ανυπόμονη διάθεση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, μπορεί να μην είστε από τους ανθρώπους που δίνουν μεγάλη σημασία στα χρήματα αλλά η συγκεκριμένη Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον τομέα των κτήσεων και των υλικών απολαβών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η Σεληνιακή Έκλειψη γίνεται στο ζώδιο σας σήμερα και αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε περισσότερο ευαίσθητη/ο σε εξωτερικά γεγονότα που έρχονται αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο σας δίνει μια αναγεννησιακή εμπειρία. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε ότι εσείς θέλετε ανεξάρτητα τις επιθυμίες των γύρω ανθρώπων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο σας θυμίζει πως όταν υπάρχει η διάθεση και η θέληση μπορείτε να πετύχετε ότι θελήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, οι πράξεις μας καθορίζουν τα έργα μας, επισημαίνει η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, ανεξάρτητα τις προθέσεις μας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο σας φέρνει σε επαφή με προσωπικές αξίες και την γνώση που έχετε αποκομίσει από παρελθοντικές καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ανεξάρτητα αν λαμβάνετε βοήθεια από το περιβάλλον γύρω σας η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο σας ζητά να έρθετε σε επαφή με τις δικές σας δυνάμεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο σας επηρεάζει άμεσα κινητοποιώντας ζητήματα που σχετίζονται με την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητά σας και την εργασία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου σας βοηθά και σας εμπνέει να αναζητήσετε δραστηριότητες και τρόπους για κάθε μορφή αυτό-έκφρασης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο σας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι για εσάς να νιώθετε γειωμένη/ος την ίδια στιγμή που χαίρεστε την ελευθερία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, νέους δίαυλους επικοινωνίας, μεταφοράς ιδεών και σκέψεων ανοίγει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ταύρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.