ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους πριν τα Χριστούγεννα


The Jennettes

3 Δεκεμβρίου 2021

Αυτά τα ζώδια θα ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους πριν τα Χριστούγεννα

Ποιος δε θέλει λίγη (παραπάνω) αγάπη στη ζωή του; Ειδικά τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν, η θερμοκρασία πέφτει και οι ρομαντικές ταινίες έχουν την τιμητική τους. Κι αυτόν τον μήνα, συγκεκριμένα, πολλά πράγματα θα μπουν στη θέση τους και σχέσεις θα ξεκαθαριστούν.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, θα κάνουν πιο ήρεμες γιορτές από τους άλλους. Κι αυτό γιατί  θα έχουν μιλήσει ανοιχτά και θα γνωρίζουν πού βρίσκονται – σε ό,τι αφορά τα ερωτικά τους, τουλάχιστον.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι έχουν γνωρίσει ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν και είναι έτοιμοι να μπουν σε σχέση. Θα αποκαλύψουν πώς αισθάνονται και θα βρουν την ψυχική ηρεμία που αναζητούσαν.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα δώσουν προτεραιότητα στα ζητήματα καρδιάς. Θα προσπαθήσουν να βρουν την ευτυχία, θα διεκδικήσουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και, πιθανότατα, θα τα καταφέρουν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι, αποφασισμένοι να δεσμευθούν, θα κάνουν κινήσεις που κανείς δε θα περίμενε. Θα ανακαλύψουν ότι είναι πιο ρομαντικοί και τρυφεροί απ’ όσο πίστευαν, κι αυτό θα εκπλήξει πολλούς ευχάριστα.


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.