ΖΩΔΙΑ

Tα 3 χειρότερα ζώδια για συγκατοίκηση


JTeam

12 Δεκεμβρίου 2021

Tα 3 χειρότερα ζώδια για συγκατοίκηση
Pexels
Η συγκατοίκηση σίγουρα είναι μία ευχάριστη διαδικασία για ένα ζευγάρι αλλά κρύβει και πολλές καθημερινές δυσκολίες.

Οι συμβιβασμοί και οι διπλωματικές δεξιότητες προς αποφυγή παρεξηγήσεων είναι αναπόφευκτα σε κάθε συγκατοίκηση.

Αν λοιπόν σκέφτεστε να πάρετε την απόφαση και να συγκατοικήσετε τα παρακάτω ζώδια ίσως να μην είναι ιδανικά (αλλά μην ξεχνάτε όλοι αξίζουμε μία ευκαιρία).

Υδροχόος

Ο Υδροχόος βρίσκεται πρώτος στη λίστα αφού είναι το πιο απρόσεχτο ζώδιο και έχει τσακωθεί σίγουρα με την τακτικότητα. Μπορεί να δανείζεται τα πράγματά σας αφού και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εσάς αλλά δεν θα ρωτήσει την άδειά σας. Μία απλή διαφωνία μπορεί εύκολα να γίνει ένας μεγάλος τσακωμός και πιστέψτε μας δεν θα θέλετε να τον αντιμετωπίσετε καθώς «έχει πάντα δίκιο».

Καρκίνος

Ο Καρκίνος προτιμάει καναπέ, ταινία, αγκαλίτσα και ποπ-κορν. Θα απαιτεί, με τον τρόπο του βέβαια, την προσοχή σας συνεχώς και θα καταφέρνει να ξυπνάει όλα τα ενοχικά σας σύνδρομα όταν δεν του δίνετε σημασία. Αν μπορείτε να δίνετε όλη σας τη σημασία σε εκείνον τότε θα ζείτε ήρεμα, διαφορετικά οι συχνοί καυγάδες είναι μονόδρομος.

Τοξότης

Εδώ έχουμε το ζώδιο που επιστρέφει στο σπίτι μόνο για να κοιμηθεί. Το λες και πρόβλημα αν θες όντως να μοιράζεσαι στιγμές με τον σύντροφό σου.
Δεν μπορεί να κλειστεί σε τέσσερις τοίχους, θέλει την ελευθερία και την ανεξαρτησία του.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS