ΖΩΔΙΑ

Κακά νέα: Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν χάλια τις γιορτές


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2021

Κακά νέα: Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν χάλια τις γιορτές
Η σκέψη μας είναι μαζί τους

Have a holly jolly Christmas λέει το διάσημο τραγούδι και μάλλον απευθύνεται σε όλους, εκτός απ’ όσους ανήκουν σε τρία ζώδια. Και ειλικρινά λυπόμαστε για αυτό.

Ενώ είναι οι πιο όμορφες μέρες του χρόνου, γεμάτες αγάπη, πολύ (και κυρίως καλό) φαγητό, κάποιοι θα περάσουν λιγότερο καλά από άλλους. Κριοί, Ζυγοί και Σκορπιοί, η σκέψη μας είναι μαζί σας.

Κριός

Η περίοδος των γιορτών θα είναι περίεργη για τους Κριούς, και για όλα ευθύνεται η ανάδρομη Αφροδίτη από τις 19 Δεκεμβρίου ως το τέλος του Ιανουαρίου. Καλό είναι, λοιπόν, να προετοιμαστούν για επιστροφές πρώην, νεύρα και κακή επικοινωνία.

Ζυγός

Όπως οι Κριοί, έτσι κι οι Ζυγοί θα εκνευριστούν πολύ. Κι αυτό γιατί θα δουν ανθρώπους που δε θέλουν – πρώην, θείους που θέλουν να καθίσουν με τη νεολαία, ενοχλητικά ξαδέρφια στο τραπέζι. Θα δουν τα λόγια τους να μην πιάνουν τόπο, τις ελπίδες τους να σβήνουν και τα όνειρά τους να καταρρέουν. Το καλό είναι πως η κατάσταση θα αλλάξει.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι σε κάπως καλύτερη θέση από τους παραπάνω. Ναι, θα εκνευριστούν. Ναι, θα ανεχτούν άβολες καταστάσεις. Όμως θα βγουν δυνατοί – από την 1η Φεβρουαρίου, όλα θα είναι καλύτερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS