ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια με τη χαμηλότερη συναισθηματική νοημοσύνη


JTeam

16 Δεκεμβρίου 2021

Τα 3 ζώδια με τη χαμηλότερη συναισθηματική νοημοσύνη
Keenan Constance on Unsplash
Έχουν το χαμηλότερο EQ και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Δεν έχουμε όλοι υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Ορισμένοι άνθρωποι (δηλαδή εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 3 ζώδια) δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν τι αισθάνονται τόσο οι ίδιοι, όσο κι οι γύρω τους. Δεν μπορούν να εκφράσουν αυτά που νιώθουν, δεν μπαίνουν στη θέση μας – δεν το κάνουν επίτηδες, ωστόσο.

Υδροχόος

Αντί να μιλούν για τα συναισθήματά τους, οι Υδροχόοι προτιμούν να κρατούν τα πάντα μέσα τους. Δίνουν προτεραιότητα στη λογική και δεν αφήνουν την καρδιά τους να τους παρασύρει.

Κριός

Οι Κριοί ενδιαφέρονται πολύ για τη γνώμη των άλλων, αλλά όχι για τα συναισθήματα που τους προκαλούν. Αν θέλουν να μας πουν κάτι, θα το κάνουν – ακόμη κι αν αυτό μας πληγώσει. Είναι παρορμητικοί και δεν τους νοιάζουν οι συνέπειες των πράξεών τους.

Λέων

Εγωιστές και λίγο νάρκισσοι, οι Λέοντες δείχνουν την καλή πλευρά τους μόνο σε λίγους. Θέλουν προσοχή και κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτό που θέλουν, ενώ δε θα διστάσουν να μας εκμεταλλευτούν για να προχωρήσουν μπροστά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.