ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν την πιο δύσκολη εβδομάδα


JTeam

15 Ιανουαρίου 2022

Τα 3 ζώδια που θα έχουν την πιο δύσκολη εβδομάδα
Οι 3 φίλοι του ζωδιακού που θα τα βρουν μπαστούνια

Δεν είναι όλες οι εβδομάδες ίδιες. Υπάρχουν εκείνες που περνούν σαν νεράκι και αναρωτιέσαι πώς και σου πηγαίνουν όλα καλά, αλλά και εκείνες που θες απλώς να διαγράψεις από τη μνήμη σου. Μία τέτοια δύσκολη εβδομάδα θα ζήσουν τα εξής 3 ζώδια, ξεκινώντας από τη Δευτέρα.

Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα θα είναι τόσο περίεργη, που θα δυσκολευτείς πολύ να βρεις την καλή σου διάθεση. Όσο περνούν οι μέρες, τόσο περισσότερο θα απογοητεύεσαι. Μέχρι το τέλος, θα σου φαίνεται φυσιολογικό που νιώθεις έτσι. Θα καταλάβεις όμως ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να σε βοηθήσει είναι ένα ρεπό ή λίγη άδεια, για να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Ας πούμε ότι έρχεται μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες της ζωής σου. Δεν είναι μόνο ότι δεν θα θες να μιλάς με κανένα στη δουλειά, αλλά θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν προβλήματα και μέσα στην οικογένειά σου. Η δημιουργικότητά σου θα αντικατασταθεί από τον θυμό. Κάνε υπομονή και θα περάσει.

Ιχθύς

Ευτυχώς που έχεις γεννηθεί με την αισιοδοξία να κυλά στις φλέβες σου, διαφορετικά θα μιλούσαμε για πολύ ζόρικη εβδομάδα. Θα υπάρξουν γεγονότα και άνθρωποι που θα σε προκαλέσουν αλλά εσύ ξέρεις ότι μπορείς πάντα να βρίσκεις καταφύγιο στο σπίτι σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS