ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και δράμα: Ποιοι θα έρθουν σε συγκρούσεις το επόμενο διάστημα


JTeam

18 Ιανουαρίου 2022

Ζώδια και δράμα: Ποιοι θα έρθουν σε συγκρούσεις το επόμενο διάστημα
RODNAE Productions from Pexels
Με υπομονή και βαθιές ανάσες, όλα θα πάνε καλά

Το διάστημα που έρχεται θα είναι γεμάτο ένταση – όχι με την καλή έννοια, δυστυχώς. Δε θα είναι όλες οι μέρες ίδιες, όμως τα άστρα δεν ευνοούν την ψυχική μας ηρεμία.

Κανείς δεν έχει τέλειες σχέσεις με όλα τα μέλη της οικογένειάς του, σωστά; Με άλλους τα πηγαίνουμε καλύτερα, με άλλους είναι καλύτερο να μιλάμε μία στο τόσο. Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, θα χρειαστεί να μαζέψουν όλες τους τις δυνάμεις, όλο τους το κουράγιο, να πάρουν βαθιά ανάσα. Γιατί οι συγγενείς τους θα τους δυσκολέψουν πολύ.

Καρκίνος

Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι Καρκίνοι αυτήν τη στιγμή, είναι ένας οικογενειακός τσακωμός. Τα πράγματα δε θα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, όμως, γιατί οι επόμενες ημέρες θα χαρακτηρίζονται από νεύρα, φωνές και αρνητική ενέργεια.

Παρθένος

Όσο περνά ο καιρός, τόσο καλύτερα καταλαβαίνουν οι Παρθένοι ότι δεν αντέχουν την οικογένειά τους. Θα παραπονιούνται διαρκώς, καθώς οι συγγενείς τους θα γίνουν ιδιαίτερα παρεμβατικοί – κι εκείνοι, φυσικά, δε θα δώσουν τόπο στην οργή. Θα είναι ετοιμοπόλεμοι.

Αιγόκερως

Οι Παρθένοι θα αντιμετωπίσουν οικογενειακά προβλήματα, θα τους κατακρίνουν οι δικοί τους άνθρωποι για προσωπικές επιλογές και καλό είναι να κάνουν υπομονή – αν εκραγούν, θα τινάξουν τα πάντα στον αέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS