ΖΩΔΙΑ

Η εποχή του Υδροχόου ξεκίνησε, είστε έτοιμοι; Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο


JTeam

21 Ιανουαρίου 2022

Η εποχή του Υδροχόου ξεκίνησε, είστε έτοιμοι; Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο
H εποχή του Υδροχόου είναι εδώ από τις 19/1 και θα κρατήσει μέχρι τις 18/2.

Το ζώδιο του Υδροχόου έχει για κυβερνήτες του τον Κρόνο και τον Ουρανό. Αυτός ο συνδυασμός συνδέεται με την αφοσίωση σε κανόνες και νόμους αλλά έχει κι έναν επαναστατικό χαρακτήρα. Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος να εκφράσετε όλα όσα θέλετε και να πάρετε αποφάσεις που καθυστερούσατε.

Η εποχή του Υδροχόου είναι ήδη εδώ και θα επηρεάσει με τον παρακάτω τρόπο τα 12 ζώδια.

Κριός

Θα δώσετε περισσότερη προσοχή στα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος αλλά θα βρείτε παράλληλα χρόνο για να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες. Θα κάνετε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα των ανθρώπων που είναι στη ζωή σας και ό,τι δεν έχει γερές βάσεις, μάλλον δεν θα κρατήσει για πολύ.

Ταύρος

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας, ειδικά στον χώρο εργασίας. Είναι η καλύτερη περίοδος για να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας και κυρίως με τα άτομα που βρίσκονται από πάνω σας. Θα σας δοθούν περισσότερα κίνητρα και θα γίνετε πιο παραγωγικοί. Δεν αποκλείεται να έχετε και κάποιο οικονομικό όφελος από τις αρχές του Φλεβάρη.

Δίδυμοι

Λατρεύετε τις νέες εμπειρίες και κυρίως εκείνες που σας εξελίσσουν. Η εποχή του Υδροχόου θα διευρύνει σημαντικά τους ορίζοντές σας και θα φέρει καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας, που θα σας προσφέρουν τις πιο ωραίες στιγμές.

Καρκίνος

Αυτός ο μήνας θα είναι λίγο δύσκολος για εσάς καθώς βάζει στο μικροσκόπιο τα συναισθήματα και τις σχέσεις σας. Ό,τι δεν έχει γερές βάσεις, θα δοκιμαστεί αλλά το σημαντικό είναι πως θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Λέων

Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να βρείτε το άλλο σας μισό αν είστε single. Θα κάνετε σίγουρα σημαντικές γνωριμίες που θα σας εξελίξουν ενώ αν είστε δεσμευμένοι, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

Παρθένος

Ο τομέας των επαγγελματικών θα σας απασχολήσει περισσότερο αυτό το διάστημα και θα νιώσετε ότι οι συνθήκες είναι αρκετά πιεστικές. Δώστε προσοχή στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας και προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη στον καταιγισμό των εργασιακών υποχρεώσεων.

Ζυγός

Ξεκινά μια συναρπαστική περίοδος για τα συναισθηματικά σας καθώς θα φέρει νέους και θυελλώδεις έρωτες στη ζωή σας. Δεν ξέρουμε αν θα είναι σχέσεις ζωής αλλά σίγουρα θα σας κάνουν να ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά.

Σκορπιός

Το σπίτι και η οικογένεια γίνονται η προτεραιότητά σας. Θα κάνετε ένα σημαντικό διάλειμμα από οτιδήποτε σας φορτίζει και θα αφιερώσετε ουσιαστικό χρόνο στα πρόσωπα με τα οποία ζείτε και έχουν ανάγκη από αληθινή επικοινωνία μαζί σας.

Τοξότης

Θα αποσυνδεθείτε από την τεχνολογία και το κινητό σας και θα αφοσιωθείτε σε φίλους, αδέρφια, σχέσεις. Η κοινωνική σας ζωή θα απογειωθεί ενώ θα έρθετε πιο κοντά στον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Προσοχή στα οικονομικά σας και τις σπατάλες. Αυτό το διάστημα τείνετε να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα σε αγορές που δεν έχετε πραγματική ανάγκη και καλό είναι να σκεφτείτε λίγο το πώς μπορείτε να αρχίσετε και πάλι να αποταμιεύετε.

Υδροχόος

Χρόνια σας πολλά! Ό,τι θέλετε να συμβεί στη ζωή σας, είναι πολύ πιο εύκολο να έρθει τώρα. Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά αλλά και για νέες σχέσεις που θα έχουν μάλιστα μεγάλη διάρκεια.

Ιχθείς

Αυτό το διάστημα θα κάνετε μια σημαντική ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιους ανθρώπους θέλετε πραγματικά να έχετε στη ζωή σας. Φορτίστε μπαταρίες, κάντε τον απολογισμό σας και σύντομα μπορείτε να ανακαλύψετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS