ΖΩΔΙΑ

Αν είστε φίλοι με αυτό το ζώδιο, καλή τύχη, θα τη χρειαστείτε


JTeam

26 Ιανουαρίου 2022

Αν είστε φίλοι με αυτό το ζώδιο, καλή τύχη, θα τη χρειαστείτε
Imdb
Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, δεν είναι γεννημένοι για μακροχρόνιες φιλίες

Κάποιοι άνθρωποι καταφέρνουν να διατηρούν τις φιλίες τους για χρόνια – έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, για παράδειγμα, και η παρέα τους παραμένει η ίδια από το δημοτικό. Άλλοι, δυσκολεύονται να κρατήσουν τον κύκλο τους για καιρό. Είτε τσακώνονται, είτε απομακρύνονται – ίσως απλώς δεν το έχουν.

Αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στην τελευταία κατηγορία, ίσως φταίει το ζώδιό σας. Μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να κάνετε φίλους, μπορεί κι εκείνοι να θέλουν να σας βάλουν στη ζωή τους για πάντα, όμως ίσως είναι δύσκολο. Παρακάτω λοιπόν, θα δούμε τι έχουν να πουν τα άστρα. Γιατί αν ανήκετε στο ζώδιο αυτό, ευχόμαστε στους φίλους σας καλή τύχη. Κι αν είναι το ζώδιο του κολλητού σας, πάρτε βαθιά ανάσα γιατί έρχονται δυσκολίες.

Όχι, δεν είναι ο Κριός, ούτε ο Παρθένος. Το ζώδιο που δυσκολεύεται να μείνει φίλος με τους άλλους είναι ο Δίδυμος. Γνωστός ως ο «χαμαιλέων του ζωδιακού κύκλου», έχει όλες τις απαραίτητες κοινωνικές δεξιότητες για να ταιριάξει με τους γύρω του κ αι να τους εντυπωσιάσει. Έχει μεγάλες παρέες από τη δουλειά, τη σχολή, το γυμναστήριο, αλλά δύσκολα τις διαχειρίζεται. Αλλάζει γνώμη από τη μία μέρα στην άλλη, τόσο για τις ιδέες του όσο και για τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν.

Η φιλία μ’ έναν Δίδυμο δεν είναι για τους δειλούς – είναι μια χαώδης και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα εμπειρία. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS