ΖΩΔΙΑ

Οι καλύτεροι ερωτικοί σύντροφοι για έναν Ιχθύ


JTeam

30 Ιανουαρίου 2022

Οι καλύτεροι ερωτικοί σύντροφοι για έναν Ιχθύ
Pexels
Θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι καλύτεροι ερωτικοί σύντροφοι για εσάς;

Ανήκετε στα ζώδια που ονειροπολούν και δυσκολεύεστε να δεσμευτείτε, όμως όταν αποφασίσετε να κάνετε αυτό το βήμα γεμίζετε με πάθος και ρομαντισμό. Θέλετε να περνάτε χρόνο με το ταίρι σας και λατρεύετε να κάνετε εκπλήξεις και δώρα.

Kαρκίνος

Ο Καρκίνος μπορεί να κατανοήσει απόλυτα τη βαθιά συναισθηματική σας φύση και μάλιστα να σας υποστηρίξει με κάθε τρόπο. Δημιουργείτε μια σχέση βαθιάς εμπιστοσύνης μαζί του και είστε εκεί για εκείνον.

Σκορπιός

Δεύτερο ιδανικό ταίρι είναι ο Σκορπιός, ο οποίος έχει τον δυναμισμό που σας λείπει και αυτό σας ενθουσιάζει. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και όλα προμηνύουν μια σχέση με διάρκεια.

Παρθένος

Είναι το αντίθετο ζώδιο από εσάς, αλλά είναι σημαντικό να βρείτε έναν Παρθένο που θα σας ισορροπήσει και θα αναλάβει τα πιο πρακτικά ζητήματα. Θα βγάλει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Καρκίνο σε μία σχέση μαζί σας, αλλά αν πρέπει να φύγει θα το κάνει σύντομα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS