ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Πώς θα επηρεάσει τα αισθηματικά κάθε ζωδίου


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2022

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Πώς θα επηρεάσει τα αισθηματικά κάθε ζωδίου
luizclas from Pexels
Τι να περιμένουμε;

Η Νέα Σελήνη λειτουργεί σαν παράθυρο σ’ έναν νέο κόσμο. Είναι ιδανική για μία νέα αρχή σε κάθε τομέα της ζωής μας – ειδικά τον αισθηματικό. Ίσως ήρθε η ώρα να βγούμε επιτέλους εκείνο το ραντεβού που συζητάμε καιρό ή να ανταλλάξουμε επιτέλους Instagram μ’ εκείνον τον συνάδελφο που φλερτάρουμε διαρκώς.

Παρακάτω, θα δούμε πώς η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα επηρεάσει κάθε ζώδιο.

Κριός

Ωραία η μοναξιά, αλλά οι Κριοί ήρθε η ώρα να αποκτήσουν σχέσεις με νόημα. Θα γνωρίσουν ανθρώπους που έχουν παρόμοιους στόχους και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Ταύρος

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ο λόγος που οι Ταύροι θα πάρουν τις καταστάσεις στα χέρια τους και θα πάψουν να περιμένουν τις εξελίξεις να έρθουν από μόνες τους.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι χρειάζεται να ακολουθήσουν το ένστικτό τους – αν το κάνουν, θα βγουν κερδισμένοι. Ήρθε η στιγμή να παραδοθούν στα συναισθήματα που τόσον καιρό καταπιέζουν.

Καρκίνος

Προσπάθησαν σκληρά, τα βρήκαν με τον εαυτό τους και τώρα οι Καρκίνοι θα απολαύσουν τη ζωή. Θα αποκτήσουν νέες εμπειρίες από τις οποίες θα βγουν σοφότεροι.

Λέων

Οι Λέοντες θα κάνουν τη μεγάλη αλλαγή – η ζωή τους θα κάνει στροφή 180 μοιρών και πρέπει να είναι έτοιμοι. Θέλουν χώρο και ελευθερία, αλλά προβλέπεται έντονος ενθουσιασμός.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα αντιμετωπίσουν καταστάσεις που για καιρό έκρυβαν κάτω από το χαλί. Θα ξεκαθαρίσουν τα συναισθήματά τους, θα νιώσουν άβολα – στο τέλος, όμως, θα αναπνεύσουν ελεύθερα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί κουράστηκαν. Κουράστηκαν να δείχνουν κατανόηση, κουράστηκαν να περιμένουν. Τώρα, θα χαλαρώσουν και θα επικεντρωθούν στον εαυτό τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δε θα βιώσουν καμία μεγάλη αλλαγή. Ας χρησιμοποιήσουν τον χρόνο και την ενέργειά τους για να βελτιώσουν αυτό που έχουν – είτε τη σχέση τους με κάποιον σύντροφο, είτε με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Τοξότης

Οι Τοξότες έχουν φωνή και έχουν ξεχάσει ότι μπορούν να την κάνουν να ακουστεί. Ώρα να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να διεκδικήσουν αυτό που επιθυμούν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα κάνουν ένα βήμα πίσω και θα εκτιμήσουν τους ανθρώπους τους, την ασφάλεια που τους παρέχουν και την ηρεμία τους. Δεν είναι ώρα για βιαστικές κινήσεις.

Υδροχόος

Μήπως να πάψουν να λένε διαρκώς ναι; Οι Υδροχόοι μπορούν να αποφύγουν ανθρώπους που τους κάνουν κακό - έχουν δύναμη και είναι στο χέρι τους να τη χρησιμοποιήσουν.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες διευρύνουν τους ορίζοντές τους, γνωρίζουν κόσμο, κάνουν βήματα μπροστά. Αυτό που έρχεται με τη Νέα Σελήνη, θα τους κάνει να αισθανθούν ολοκληρωμένοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS