ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια θα δυσκολευτούν πολύ με τα ερωτικά τους


JTeam

16 Φεβρουαρίου 2022

Πανσέληνος στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια θα δυσκολευτούν πολύ με τα ερωτικά τους
Marek Piwnicki on Unsplash
Έρωτας ή εγωισμός; Αυτό το δίλημμα θα αντιμετωπίσουν τα παρακάτω ζώδια

Μερικές φορές, η Πανσέληνος φέρνει περίεργες εξελίξεις στη ζωή μας – ειδικά όταν πρόκειται για ερωτικά ζητήματα. Είναι σαν να χάνουμε τον έλεγχο, σαν να βάζουμε μόνοι μας εμπόδια ανάμεσα σε εμάς και τον άνθρωπο που θέλουμε.

Παρακάτω, θα δούμε τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν πολύ σήμερα, με την Πανσέληνο στον Λέοντα. Θα βάλουν τον εγωισμό τους πάνω απ’ όλα και ίσως χαλάσουν κάτι που αξίζει.

Ταύρος

«Ε και;», θα σκεφτούν οι Ταύροι διαβάζοντας αυτό το άρθρο. «Τι κακό έχει ο εγωισμός;». Κι όμως, το πείσμα δεν είναι καλός σύμβουλος. Ίσως πουν το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή, ίσως κάνουν κάτι που θα μετανιώσουν – η συγγνώμη είναι απαραίτητη.

Καρκίνος

Βαθιά εγωκεντρικοί, οι Καρκίνοι κάνουν ό,τι τους ευχαριστεί. Δεν θεωρούν ότι οι ερωτικοί σύντροφοι είναι απαραίτητοι – αν θέλουν να φύγουν, ο δρόμος είναι ανοιχτός. Κι αυτή η φιλοσοφία θα τους βάλει σε δίλημμα, σήμερα. Αξίζει να χάσουν έναν άνθρωπο, επειδή είναι πολύ περήφανοι για να παραδεχτούν πόσο τον θέλουν;

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς, πεισματάρηδες και χάνουν σημαντικές εμπειρίες επειδή βάζουν πρώτα το μυαλό και μετά την καρδιά. Είναι αρκετά έμπειροι για να ξέρουν ότι αυτό δε βγαίνει πάντα σε καλό, όμως πλέον δεν ενδιαφέρονται για τις συνέπειες. Προτιμούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους, παρά να δείξουν ότι είναι ευάλωτοι.

TAGS