ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν έναν υπέροχο Μάρτιο


JTeam

26 Φεβρουαρίου 2022

Τα 3 ζώδια που θα έχουν έναν υπέροχο Μάρτιο
Αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, ετοιμαστείτε να ζήσετε μεγάλες στιγμές μες στον μήνα που έρχεται.

Ο Φεβρουάριος μάς αποχαιρετά με ένα μούδιασμα και δίνει τη θέση του στον Μάρτη που υπόσχεται να φερθεί πολύ καλύτερα γενικά, φέρνοντας αλλαγές, νέα ξεκινήματα και δυναμικές αποφάσεις. Στα τρία παρακάτω ζώδια μάλιστα ο μήνας που έρχεται, σκοπεύει να φερθεί εξαιρετικά.

Κριός

Με την άφιξη του Μάρτη, ο Ήλιος θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σου, δίνοντάς σου πολλές ευκαιρίες για προσωπική ανέλιξη. Θα μπορέσεις να καταλάβεις περισσότερο τους άλλους αλλά κυρίως τον εαυτό σου, προσφέροντας την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεσαι. Στα μέσα του μήνα, δεν αποκλείεται να κάνεις μάλιστα μια σημαντική γνωριμία.

Υδροχόος

Τον μήνα αυτό, θα νιώσεις ότι σε αγαπούν και θα εμπνευστείς από πολλά γύρω σου που θα σε οδηγήσουν σε νέα, δημιουργικά μονοπάτια. Θα έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα και θα νιώσεις την ανάγκη να μοιραστείς μαζί τους σημαντικά γεγονότα που κρατούσες εδώ και καιρό κρυφά.

Ιχθείς

Ο μήνας ξεκινά με τον Ήλιο στους Ιχθείς και αυτό σημαίνει ότι θα ξαναβρείς τη χαμένη σου δημιουργικότητα και θα ανακαλύψεις άγνωστες πτυχές του εαυτού σου. Θα καταλάβεις ποιοι άνθρωποι θες να παραμείνουν στη ζωή σου και θα «αγκαλιάσεις» περισσότερο εσένα, αφιερώνοντάς σου επιτέλους ποιοτικό και πολύτιμο χρόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.