ΖΩΔΙΑ

Μάρτιος 2022: Πώς θα κυλήσει ο μήνας για κάθε ζώδιο;


JTeam

2 Μαρτίου 2022

Μάρτιος 2022: Πώς θα κυλήσει ο μήνας για κάθε ζώδιο;
Motoki Tonn on Unsplash
Ο πρώτος μήνας της άνοιξης ήρθε - μαζί του, και η ώρα να πάρουμε τον έλεγχο των καταστάσεων

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης είναι εδώ, παρότι ο καιρός λέει το αντίθετο. Ο Μάρτιος είναι λίγο πιο ευχάριστος, μας δίνει θετική ενέργεια και την ευκαιρία να κάνουμε μία νέα αρχή. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τις δικαιολογίες στην άκρη και να ανεβάσουμε ρυθμούς.

Παρακάτω, θα δούμε τι μας περιμένει, σύμφωνα με το ζώδιό μας.

Κριός

Οι Κριοί καλό είναι να βάλουν μικρούς κι επιτεύξιμους στόχους, αλλά και να συνειδητοποιήσουν ότι τελικά, όλα είναι στο χέρι τους. Ας επικεντρωθούν στο παρόν κι ας αφήσουν πίσω ό,τι τους βαραίνει.

Ταύρος

Οι Ταύροι θα βγάλουν προς τα έξω την πιο ευάλωτη πλευρά τους, θα ενδιαφερθούν για τους γύρω τους και, για πρώτη φορά, θα δουν ότι δεν είναι το κέντρο του κόσμου. Η φιλοσοφία τους θα αλλάξει.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι θα κινηθούν με γρήγορους ρυθμούς προς τα όνειρά τους. Είναι μία καλή στιγμή να επικεντρωθούν στα επαγγελματικά τους και να βρουν τι τους εμπνέει, τελικά.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θα αφήσουν ελεύθερο τον ονειροπόλο που κρύβουν μέσα τους. Ας πάψουν να αγχώνονται με λεπτομέρειες κι ας αφήσουν το ένστικτό τους να τους οδηγήσει.

Λέων

Οι Λέοντες καλό είναι να πάψουν να πιέζουν τα συναισθήματά τους και να εκφραστούν. Καλό είναι να επιτρέψουν στον εαυτό τους να νιώσει ευάλωτος και να αντιμετωπίσουν την αλήθεια τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι, ας ανοίξουν τα μάτια τους κι ας δουν ποιοι πραγματικά νοιάζονται για εκείνους. Η συναισθηματική τους ζωή θα αλλάξει και, ίσως, επιτέλους ερωτευτούν.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν την τάση να αφοσιώνονται στα πάντα, εκτός από τον εαυτό τους. Αυτό, ήρθε η ώρα να αλλάξει. Καλό είναι να φροντίσουν λίγο παραπάνω την ψυχή τους.

Σκορπιός

Φλερτ και θετική ενέργεια θα χαρακτηρίσουν τον φετινό Μάρτιο, με τους Σκορπιούς να καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

Τοξότης

Οι Τοξότες θα είναι πιο ευαίσθητοι από ποτέ, ενώ τα φαντάσματα του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους. Θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους – καλό είναι να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα έρθουν πιο κοντά με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, γιατί επιτέλους θα αρχίσουν να ανοίγονται λίγο περισσότερο. Ταυτόχρονα, θα ακούσουν τους γύρω τους και θα δουν ότι, τελικά, δεν είναι μόνοι.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι ήρθε η ώρα να δουν ότι μερικές φορές, το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να παραμείνουν προσγειωμένοι και να περιμένουν. Μόνο έτσι θα διαχειριστούν τις δυσκολίες που θα έρθουν και δε θα επιτρέψουν στο στρες να τους καταβάλει.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες ας ακολουθήσουν την καρδιά τους. Η καρδιά δεν κάνει ποτέ λάθος, και η λογική πολλές φορές καταπιέζει συναισθήματα που πρέπει να εκφραστούν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS