ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που ίσως επιστρέψουν στους πρώην τους το επόμενο διάστημα


JTeam

4 Μαρτίου 2022

Τα 3 ζώδια που ίσως επιστρέψουν στους πρώην τους το επόμενο διάστημα
Σ' όποιο ζώδιο κι αν ανήκετε, να θυμάστε πως οι επανασυνδέσεις συχνά φέρνουν τοξικότητα

Δύσκολο πράγμα οι χωρισμοί, ειδικά όταν δεν παίρνουμε εμείς την απόφαση. Συχνά δυσκολευόμαστε να προχωρήσουμε, μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν, θεωρούμε πως χάσαμε τον έρωτα της ζωής μας. Σε έναν ιδανικό κόσμο, δε θα ταλαιπωρούμασταν καθόλου – δε ζούμε σε έναν τέτοιον, δυστυχώς.

Τα άστρα έχουν λόγο παντού, πόσο μάλλον στον έρωτα. Παρακάτω, θα δούμε ποιοι 3 είναι πιθανό να επανασυνδεθούν με τους πρώην τους στο επόμενο διάστημα, ξεκινώντας από σήμερα, 4 Μαρτίου.

Ταύρος

Οι Ταύροι θα επαναπροσδιορίσουν τις προτεραιότητές τους, θα δουν τι πραγματικά χρειάζονται από έναν σύντροφο και θα νιώσουν πως ο κύκλος μίας παλιάς τους σχέσης, δεν έκλεισε. Καλό είναι να προσέξουν, όμως, γιατί τις περισσότερες φορές, οι επιστροφές στους πρώην οδηγούν σε βαθιά τοξικές καταστάσεις.

Ζυγός

Μία σχέση που αποτέλεσε σημείο – σταθμό στη ζωή των Ζυγών, θα επιστρέψει δυναμικά. Η καρδιά τους πάντα ήταν εκεί και δεν άφησαν ποτέ τον εαυτό τους να την ξεπεράσει – είναι, όμως αυτό που θέλουν πραγματικά;

Σκορπιός

Ακόμη κι αν βρίσκονται σε σχέση με εμπιστοσύνη και σταθερότητα, οι Σκορπιοί θέλουν την επιβεβαίωση από το παρελθόν. Ένας άνθρωπος που κάποτε αγάπησαν θα επιστρέψει και πρέπει να κινηθούν πολύ προσεκτικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS