ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια δεν είναι για σχέση - Θα σας απατήσουν με την πρώτη ευκαιρία


JTeam

5 Μαρτίου 2022

Αυτά τα ζώδια δεν είναι για σχέση - Θα σας απατήσουν με την πρώτη ευκαιρία
Priscilla Du Preez on Unsplash
Αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, προσέξτε πολύ. Αν βρείτε σ' αυτά τον σύντροφό σας, προσέξτε περισσότερο.

Ποιο είναι το κλειδί της υγιούς σχέσης; Η εμπιστοσύνη. Χωρίς αυτήν, δεν υπάρχει περίπτωση να νιώσουμε καλά με τους συντρόφους μας. Μερικές φορές, όμως, όσο καλή διάθεση κι αν έχουμε, όσο κι αν θέλουμε να τους πιστέψουμε, το ένστικτό μας μάς εμποδίζει.

Τα άστρα ευθύνονται και για αυτό. Ναι, πάντα πρέπει να δίνουμε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια ωστόσο, είναι άπιστοι από τη φύση τους και πιθανότατα θα μας απατήσουν με την πρώτη ευκαιρία.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι οι πιο άπιστοι του ζωδιακού κύκλου και, όσοι έχουμε εμπειρία με εκείνους, μάλλον θα το επιβεβαιώσουμε. Δεν μπορούν να δεσμευθούν εύκολα, θέλουν να νιώθουν ελεύθεροι – φυσικά, από εμάς περιμένουν το ακριβώς αντίθετο. Κάποιοι ίσως το χαρακτήριζαν τοξικό, έτσι δεν είναι;

Δίδυμος

Έχουν κακή φήμη και την κέρδισαν με την αξία τους. Οι Δίδυμοι έχουν τη μοναδική ικανότητας να ζουν διπλή ζωή, να κάνουν παράλληλες σχέσεις και να υπερασπίζονται τον εαυτό τους με πάθος, όταν τους αντιμετωπίζουμε για τα λάθη τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι ανοίγονται δύσκολα και χρειάζεται να κάνουν τεράστια προσπάθεια για να δεθούν συναισθηματικά. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζονται επιβεβαίωση από τρίτα πρόσωπα στις σχέσεις τους – δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να αφεθεί και ένας μόνο σύντροφος δεν τους αρκεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.