ΖΩΔΙΑ

Γεννηθήκατε βράδυ; Πώς η ώρα επηρεάζει το ζώδιό σας, σύμφωνα με τους αστρολόγους


JTeam

8 Απριλίου 2022

Γεννηθήκατε βράδυ; Πώς η ώρα επηρεάζει το ζώδιό σας, σύμφωνα με τους αστρολόγους
pexels
Οι αστρολόγοι εξηγούν πώς η χρονική στιγμή που γεννηθήκαμε επηρεάζει την προσωπικότητά μας και τον τρόπο που αυτή διαμορφώνεται μεταγενέστερα

Αν έχετε βγάλει τον αστρολογικό σας χάρτη, τότε ξέρετε καλά πως η ώρα της γέννησής σας παίζει σημαντικό ρόλο για την εύρεση του ωροσκόπου σας και των συνολικών σας χαρακτηριστικών. Ξέρετε όμως ότι το πότε ακριβώς ήρθατε στη ζωή (μέρα ή νύχτα), σας επηρεάζει εξίσου σημαντικά; Αν απορείτε, οι ψυχολόγοι έχουν την απάντηση στο γιατί συμβαίνει αυτό.

Οι πλανήτες είχαν μία συγκεκριμένη θέση στον ουρανό όταν γεννηθήκατε, όπως ο ήλιος και το φεγγάρι. Όσοι από εσάς γεννηθήκατε κατά τη διάρκεια της ημέρας, είχατε τον ήλιο να πρωτοστατεί ενώ όσοι ήρθατε στον κόσμο βράδυ, είχατε αντίστοιχα το φεγγάρι.

Σύμφωνα με την αστρολόγο, Kayse Budd: «Στην αστρολογία, ο ήλιος είναι το κλειδί για την προσωπικότητα των ανθρώπων». Όπως προσθέτει μάλιστα: «Όσοι γεννήθηκαν κοντά στο μεσημέρι, όταν δηλαδή ο ήλιος είναι στο peak του, είναι γενναιόδωροι και εξωστρεφείς».

Από την άλλη, όσοι γεννήθηκαν βράδυ, «είναι πιο εσωστρεφείς και κλειστοί σαν χαρακτήρες». Όταν κάποιος έχει γεννηθεί με το φως του ήλιου, είναι επίσης πιο ευαίσθητος και πιο δεκτικός ενώ αν γεννήθηκε τη νύχτα, τείνει να στοχάζεται και να φιλοσοφεί περισσότερο.

Φυσικά, τόσο ο ήλιος όσο και το φεγγάρι, συνυπάρχουν και μας επηρεάζουν στον ίδιο βαθμό αλλά κάποια στοιχεία από την προσωπικότητά μας τα οφείλουμε σίγουρα στην ακριβή ώρα που έχουμε γεννηθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS