ΖΩΔΙΑ

Δίας και Ποσειδώνας θα συναντηθούν στους Ιχθείς για πρώτη φορά από το 1856 - Δείτε πώς θα σας επηρεάσει


JTeam

11 Απριλίου 2022

Δίας και Ποσειδώνας θα συναντηθούν στους Ιχθείς για πρώτη φορά από το 1856 - Δείτε πώς θα σας επηρεάσει
Δείτε πώς θα σας επηρεάσει αυτό το σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο

Ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα συναντηθούν στους Ιχθείς για πρώτη φορά από τις 17 Μαρτίου 1856. Αυτό συμβαίνει μια φορά στα 165 χρόνια, αποτελεί ένα πλανητικό γεγονός και η εύνοια που δίνει είναι μεγάλη. Αυτά τα μακρινά ουράνια σώματα θα εμφανιστούν στο ίδιο ακριβώς σημείο του ουρανού και πολλοί αστρολόγοι πιστεύουν ότι η σύζευξη Δία - Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε ένα πολιτισμικό reset και μια αλλαγή ατμόσφαιρας.

Ο Δίας που θα ηγείται θα μας δώσει αισιοδοξία και ελπίδα για ότι θέλουμε να καταφέρουμε. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα, που είναι ο πλανήτης που ενισχύει την ικανότητά να ονειρευόμαστε μεγάλες ιδέες και να θέλουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας δημιουργεί μία ατμόσφαιρα ότι όλα είναι δυνατά.

Η σύνδεση εμπίπτει στους Ιχθύες και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: θα αισθανθούμε αισιόδοξοι και έτοιμοι να τολμήσουμε ότι μέχρι πρότινος διστάζαμε να το βάλουμε σε εφαρμογή. Οι δεύτερες σκέψεις μένουν πίσω και η τύχη ευνοεί όλα τα ζώδια.

Τώρα δεν μένει λοιπόν παρά να ωφεληθείτε από αυτό το σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο! Όπως αναφέρουν οι αστρολόγοι, ανάλογα με το που βρίσκονται οι Ιχθύες στον αστρολογικό χάρτη σας, η τύχη θα επηρεάσει έναν διαφορετικό τομέα της ζωής σας όπως τον επαγγελματικό, την ερωτικό ή την οικογενειακό.

TAGS