ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια αγνοούν τα red flags και ερωτεύονται λάθος άτομα


JTeam

19 Απριλίου 2022

Αυτά τα ζώδια αγνοούν τα red flags και ερωτεύονται λάθος άτομα
Imdb
Αν βρείτε τον εαυτό σας στους παρακάτω, μην απογοητευτείτε. Υπάρχει ελπίδα για όλους μας

Όλοι γνωρίζουμε ένα άτομο που αγνοεί την κακή συμπεριφορά του συντρόφου του – κι αν δε μας έρχεται κανείς στο μυαλό, μάλλον είμαστε εμείς. Εντάξει, όλοι τα έχουμε περάσει, όμως το πάθημα μάς έγινε μάθημα και τώρα ξέρουμε πώς να συμπεριφερθούμε. Υπάρχουν όμως ορισμένοι άνθρωποι, οι οποίοι ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια, που αρνούνται πεισματικά να αποδεχθούν την πραγματικότητα και μένουν σε σχέσεις πολύ περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.

Αν βρείτε τον εαυτό σας στους παρακάτω, μην απογοητευτείτε. Μπορείτε να πάτε κόντρα στα αστέρια, αν το προσπαθήσετε.

Τοξότης

Οι περιπετειώδεις κι ελεύθεροι Τοξότες, ερωτεύονται με πάθος κι αγνοούν όλα τα red flags που θα συναντήσουν. Κάθε φορά, πιστεύουν πως βρήκαν «τον έναν και μοναδικό» που θα τους δώσει τα πάντα. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως φοβούνται να μιλήσουν για όλα αυτά που τους ενοχλούν. Είναι ειλικρινείς και συχνά μας πληγώνουν, επειδή ξέρουν πού να στοχεύσουν.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς ζουν στον δικό τους κόσμο και πολλές φορές ερωτεύονται την ιδέα που έχουν σχηματίσει για έναν άνθρωπο, κι όχι τον ίδιο. Κάνουν love bombing και αγνοούν κάθε προειδοποιητικό σημάδι, επειδή πιστεύουν ότι στο τέλος ο σύντροφός τους θα αλλάξει και θα τους δώσει αυτά που τους αξίζουν.

Spoiler alert: Το άτομο αυτό δε θα αλλάξει ποτέ κι οι Ιχθείς θα καταλήξουν πληγωμένοι.

Καρκίνος

Ευαίσθητοι και τρυφεροί, οι Καρκίνοι ερωτεύονται γρήγορα και ζουν σε μία ροζ φούσκα, η οποία δύσκολα σπάει. Βάζουν πρώτα την καρδιά κι ύστερα το μυαλό, είναι αθεράπευτα ρομαντικοί και δίνουν τα πάντα από την αρχή.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για το πείσμα τους. Αν αποφασίσουν ότι βρήκαν τον άνθρωπό τους, θα φορέσουν παρωπίδες και θα τον βάλουν στο κέντρο της ύπαρξής τους – αυτό, όπως καταλαβαίνουμε, τους κάνει κακό. Επενδύουν σε καταστάσεις πριν προλάβουν να ωριμάσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.