ΖΩΔΙΑ

2/5: Πλούτωνας Ανάδρομος- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

1 Μαΐου 2022

2/5: Πλούτωνας Ανάδρομος- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Πλούτωνας ξεκίνησε την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Ο συγκεκριμένος πλανήτης λειτουργεί περισσότερο σε ασυνείδητο επίπεδο, δίνοντάς μας την θέληση και την ικανότητα να αλλάξουμε πράγματα από τη ρίζα τους, να αναγεννήσουμε ακόμη και από τα ερείπια ότι αξίζει τον κόπο να έχουμε στη ζωή μας. Η εξέλιξη μας κυρίως σε ψυχικό επίπεδο και η συνειδητοποίηση του πόσο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς κυρίως σε ψυχικό επίπεδο είναι το κύριο μέλημά του κατά την ανάδρομή του αυτή περίοδο. Δώστε την δυναμική σας σε ότι πραγματικά ζητά η ψυχή σας, χωρίς φόβο…αλλά με πάθος. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Πλούτωνας με κέντρο εσάς εστιάζει την δυναμική του ενέργεια σε τομείς που συνδέονται άμεσα με τον επαγγελματικό σας προσδιορισμό, τις ανάγκες σας να δείξετε στον κόσμο τις ικανότητές σας και να οδεύσετε την οδό των επιτεύξεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Πλούτωνας με κέντρο εσάς δίνει την ενέργειά του να μπορέσετε να αναγνωρίσετε την οδό στην οποία μπορείτε να εναποθέσετε όνειρα και προσδοκίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μπορεί τίποτα να μην είναι απλό ή εύκολο με την θέση του Πλούτωνα στο Ηλιακό σας Ωροσκόπιο, ωστόσο το πλεονέκτημα που έχετε είναι πως μέσα από κάθε δυσκολία, μετά από κάθε εμπόδιο, βγαίνετε πιο δυνατή/ός και με περισσότερη θέληση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Πλούτωνας βρίσκεται πολλά χρόνια απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνοντας έντονα βιώματα μέσα από σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα τις συνδέσεις σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε εργασιακό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, στην καθημερινή σας ρουτίνα εστιάζει την δυναμική του ο Πλούτωνας με κέντρο εσάς, σε δραστηριότητες και συνήθειες που έχετε καθημερινά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, μπορεί να είστε πολυάσχολη/ος και ο χρόνος ποτέ να μην είναι αρκετός για να κάνετε τα πράγματα που θέλετε ή με τον τρόπο που θέλετε αλλά είναι γεγονός πως είστε σε εγρήγορση και αυτή είναι μία διαδικασία υγιής και αναγεννησιακή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η ενέργεια του Πλούτωνα, αρκετά χρόνια τώρα, δημιουργεί αλλά και φέρνει στην επιφάνεια από τα βάθη της ψυχής σας, έντονες επιθυμίες σχετικά με το πολύ προσωπικό σας τερέν, το σπίτι, την οικογενειακή σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο Πλούτωνας είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας, οπότε η σύνδεσή σας με την ενέργειά του είναι έντονη και αισθητή στις σκέψεις και τις κινήσεις που κάνετε σε καθημερινή βάση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η δυναμική του Πλούτωνα εστιάζεται κυρίως σε συναισθηματικά και υλικά ζητήματα με κέντρο την ικανοποίηση της επιθυμίας σας να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Πλούτωνας βρίσκεται πολλά χρόνια στο ζώδιό σας αλλάζοντας, αναθεωρώντας, μεταβάλλοντας ριζικά οτιδήποτε αγγίζετε και ασχολείστε με πάθος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ενέργεια του Πλούτωνα μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα δράσει σε βαθιά στρώματα είτε αφορά τα συναισθήματά σας είτε τις σκέψεις σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η ενέργεια του Πλούτωνα αρκετά χρόνια τώρα σας βοηθά να βρείτε αυτό που ζητάτε σε κοινωνικό επίπεδο, είτε δρώντας περισσότερο αυτόνομα είτε ως μέλος ομάδων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.