ΖΩΔΙΑ

Τα καλύτερα astro-apps για να κατεβάσετε ακόμη κι αν δεν πιστεύετε στα ζώδια


JTeam

5 Μαΐου 2022

Τα καλύτερα astro-apps για να κατεβάσετε ακόμη κι αν δεν πιστεύετε στα ζώδια
Farzad Mohsenvand on Unsplash
Οι 5 εφαρμογές που δεν ξέρατε ότι χρειάζεστε στη ζωή σας

Ξέρουμε, δεν πιστεύετε στα ζώδια. Επίσης ξέρουμε ότι συχνά μπαίνετε να δείτε την αστρολογική πρόβλεψη της ημέρας, ενώ αναρωτιέστε αν ο πρώην σας ανήκει στους πιο τοξικούς του ζωδιακού κύκλου. Δε χρειάζεται να το παραδεχτείτε – δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα, για την ακρίβεια, πέρα από το να δείτε τις κορυφαίες αστρολογικές εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε, χωρίς να το μάθει κανείς.

Astrology Zone

H Susan Miller είναι μία από τις διασημότερες αστρολόγους παγκοσμίως – θα ήταν αφελές αν πιστεύαμε ότι δε θα είχε το δικό της app. Η δωρεάν έκδοση προσφέρει σύντομες ημερήσιες προβλέψεις, ενώ με περίπου 5 ευρώ τον μήνα, μπορούμε να έχουμε αναλυτικές εβδομαδιαίες, ημερήσιες και μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό μας. Παράλληλα, η premium version της εφαρμογής παρέχει σημαντικές ημερομηνίες και όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τους πλανήτες.

Co-Star

Ιδρύθηκε το 2017 και είναι το διασημότερο astrology app. Με ιδιαίτερο σχεδιασμό και πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο, υπόσχεται να βρει τον ακριβή αστρολογικό μας χάρτη και, κάνοντας χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης, αναλύει όλα τα χαρακτηριστικά μας. Δε μας «χαϊδεύει τα αυτιά», αλλά με ωμό τρόπο περιγράφει τι θα πάει καλά και, κυρίως, τι όχι.

The Pattern

Είναι δωρεάν, έγκυρο και με ελάχιστες διαφημίσεις. Το χρησιμοποιεί ακόμη κι ο Channing Tatum, όπως ο ίδιος έγραψε στο Twitter το 2019. Πρόκειται, επίσης, για ένα είδος κοινωνικού δικτύου, το οποίο συνδέει φίλους κι αποκαλύπτει πώς τα άστρα επηρεάζουν τη σχέση τους. Είναι ιδανικό app για αρχάριους, ενώ αν δε θέλουμε βαθιά ανάλυση του ζωδίου μας, έχουμε τη δυνατότητα να διαβάσουμε μία απλή περίληψη.

Time Passages

Επίσης δωρεάν και έγκυρο, αυτό το app περιλαμβάνει γλωσσάρι που εξηγεί όσα ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε για την αστρολογία, ενώ μας στέλνει ειδοποιήσεις για ανάδρομους πλανήτες και τις φάσεις της Σελήνης, ώστε να μην είμαστε ποτέ απροετοίμαστοι.

Daily Horoscope

Είναι η πιο basic εφαρμογής; Ναι. Είναι, επίσης, μία από τις δημοφιλέστερες; Προφανώς. Με πληροφορίες για το κινέζικο ωροσκόπιο, την αστρολογία των δρυΐδηδων αλλά και ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε, είμαστε διαρκώς ενημερωμένοι δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις. Μάλιστα, επειδή έρχονται push notifications, θα γνωρίζουμε τα πάντα για το ζώδιό μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS