ΖΩΔΙΑ

Η τυχερή σου μέρα αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με το ζώδιό σου


JTeam

16 Μαΐου 2022

Η τυχερή σου μέρα αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Μπορεί ο μήνας να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές αλλά η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, σου επιφυλάσσει μια υπέροχη μέρα

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ό,τι κι αν κάνουν ενώ άλλοι ρίχνουν στην κακή τους μοίρα ό,τι ανάποδο τους συμβαίνει. Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ καλά και μάλιστα μια συγκεκριμένη μέρα πρόκειται να είναι η τυχερή σου ανεξάρτητα από το αν τα πας καλά ή όχι με την τύχη σου.

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, είναι σημαντικό να εστιάσεις σε ευκαιρίες που σου δίνονται και να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις.

Κριός: 19 Μαΐου

O Ερμής στον Ταύρο έχει θετική όψη με τον Δία στον Κριό και αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσεις να προγραμματίσεις πλάνα και σχέδια που ετοίμαζες εδώ και καιρό. Η μέρα θα είναι ιδιαίτερα αρμονική και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

Ταύρος: 15 Μαΐου

Η σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό θα ευνοήσει πολύ τις ρομαντικές σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα φέρει το τέλος ή την αρχή μιας σχέσης, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο. Θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις πιο εύκολα θέματα και θα νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι: 20 Μαΐου

Θα είναι ημέρα πολλών δράσεων και θα είναι η αρχή ευχάριστων γεγονότων. Εστίασε σε αυτό που πραγματικά θες και θα δεις ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Καρκίνος: 20 Μαΐου

Η μέρα θα σου προσφέρει μεγάλη ελπίδα και θα δώσει νέες κατευθύνσεις στη ζωή σου. Θα νιώσεις περισσότερη αισιοδοξία και θα δεις πολλά σου όνειρα να πραγματοποιούνται.

Λέων: 22 Μαΐου

Κάτι θα αλλάξει θετικά εκείνη τη μέρα κυρίως στον τομέα της καριέρας σου. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και δεν αποκλείεται να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό που θα σου προσφέρει σημαντική ανέλιξη.

Παρθένος: 17 Μαΐου

Θα είναι μια καλή μέρα για να σκεφτείς καλύτερα τα πράγματα προτού προχωρήσεις σε μια σχέση ή να φέρεις αέρα ανανέωσης σε μια ήδη υπάρχουσα. Ευνοεί μάλιστα την επικοινωνία και τις αποφάσεις που ενδέχεται να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Ζυγός: 16 Μαΐου

Οι άνθρωποι θα αναγνωρίσουν περισσότερο την αξία σου και θα χτίσεις πιο γερές σχέσεις. Θα μπορέσεις να δεις πιο καθαρά τις ανάγκες σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου.

Σκορπιός: 15 Μαΐου

Είναι σημαντική μέρα για αυτογνωσία και συνειδητοποίηση ζητημάτων που αφορούν τον εαυτό σου. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τις πραγματικές σου ανάγκες και να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά θες.

Τοξότης: 16 Μαΐου

Ετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις και μια ανανέωση σε κάποιον σημαντικό τομέα της ζωής σου. Η μέρα είναι μια καλή ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις που αμελούσες εδώ και καιρό.

Αιγόκερως: 15 Μαΐου

Η τυχερή σου μέρα ήταν χθες και μάλλον είδες την τύχη να ευνοεί τα ερωτικά σου. Από χθες ξεκίνησε μια περίοδος ανανεωτική για σένα και πλήρως εποικοδομητική.

Υδροχόος: 17 Μαΐου

Θα μπορέσεις να αποδεσμευτείς από πρόσωπα και συνήθειες του παρελθόντος και σήμερα είναι μια καλή μέρα να κάνεις μια δυναμική αρχή σε ζητήματα που αφορούν κυρίως τον συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα.

Ιχθείς: 22 Μαΐου

Θα πάρεις αποφάσεις σχετικά με το τι πρέπει να κρατήσεις και τι να αφήσεις για να μπορέσεις να ανελιχθείς περισσότερο στη ζωή σου. Θα έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου και είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία για να δείξεις αυτοφροντίδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.