ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Ιούνιο


JTeam

4 Ιουνίου 2022

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Ιούνιο
Pexels/Camille Robinson
Τα 3 ζώδια που θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές αυτό τον Ιούνιο

Τα καλά νέα είναι ότι ο ανάδρομος Ερμής ολοκλήρωσε την πορεία του και μάλλον θα δούμε άσπρη μέρα, από εδώ και στο εξής. Το καλοκαίρι μπήκε με υψηλές θερμοκρασίες αλλά ας μην γκρινιάζουμε άλλο. Πλησιάζουν οι διακοπές.

Τα 3 ζώδια όμως που θα δεις παρακάτω, δικαιούνται να γκρινιάζουν γιατί ο Ιούνιος θα δυσκολέψει λίγο παραπάνω τη ζωή τους. Ας μην ξεχνάμε ότι σύντομα μπαίνουμε στον γενέθλιο μήνα του Καρκίνου και τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο συναισθηματικά (και δραματικά). Ας δούμε τους τυχερούς.

Λέων

Ο Ήλιος μπαίνει στον 12ο οίκο σου στις 21 Ιουνίου και αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να βουτήξεις σε θέματα ψυχικής υγείας και να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου. Τώρα είναι η ώρα να βάλεις τον εαυτό σου σε προτεραιότητα, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να βάλεις και όρια στους άλλους. Στην αρχή θα είναι άβολο, αλλά θα είναι για καλό.

Αιγόκερως

Σήμερα 4 Ιουνίου, ο Ερμής εγκαθίσταται στον 2ο οίκο σου, και αυτό σημαίνει ότι θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου μέχρι τον Οκτώβριο. Μήπως το παρακάνεις με την αποταμίευση και τώρα πρέπει να ανακαλύψεις τη χαρά του ξοδέματος σε πράγματα που σε ευχαριστούν;

Υδροχόος

Ο Ερμής έρχεται στον 5ο οίκο της ταυτότητας και ο Ιούνιος σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι. Είσαι ο εαυτός σου ή κρατάς κάποια κομμάτια κρυμμένα για να ικανοποιείς τους άλλους; Ήρθε η ώρα της απελευθέρωσης και των πειραματισμών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS