ΖΩΔΙΑ

5/6: Οργανωθείτε σωστά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

4 Ιουνίου 2022

5/6: Οργανωθείτε σωστά- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται απέναντι από τον Κρόνο και σε δυσαρμονική όψη με Ερμή και Ουρανό. Εμπόδια θα μπορούσαν να βρεθούν στο δρόμο μας γι'αυτό καλό θα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι και να οργανώσουμε καλά τις κινήσεις μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα ότι έχετε να κάνετε καλό θα είναι να το προγραμματίσετε μέχρι το απόγευμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα οργανώστε την ημέρα σας βάσει τις προσωπικές σας ανάγκες. Αφήστε εκκρεμότητες στην άκρη για αύριο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι αρκετά βοηθητική αρκεί να δείτε τα πράγματα περισσότερο επιδερμικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών έχουν έρθει στο προσκήνιο και θα πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να πάρετε χαρά και να νιώσετε ικανοποίηση με αυτό που ασχολείστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ενέργειά σας είναι δυνατή και τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να κάνετε δράσεις από τις οποίες θα πάρετε χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις σήμερα ενδέχεται να σας αποπροσανατολίσουν από ένα στόχο που έχετε βάλει ακόμη και αν αυτός ο στόχος είναι απλά να ξεκουραστείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, κοινωνικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα και θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός στα βήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, παρόλο που θεωρητικά είναι ημέρα ξεκούρασης, προσπαθήστε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, διάφορα πράγματα αυτή τη στιγμή έρχονται στο μυαλό σας και δεν είστε απόλυτα σίγουρη/ος πως μπορείτε να τα ταξινομήσετε με επιτυχία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προσπαθήστε να μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε άσκοπες δράσεις ή πολλές συζητήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε αρκεί να σταθείτε κυρίως στις δικές σας δυνάμεις και να λειτουργήσετε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, είναι γνωστό πως η έμφυτη τάση σας να προσαρμόζεστε ανάλογα τις καταστάσεις είναι το δυνατό σημείο του χαρακτήρα σας και θα είναι πολύ χρήσιμο σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.