ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα δουν τα ερωτικά τους να απογειώνονται αυτή την εβδομάδα


JTeam

6 Ιουνίου 2022

Τα 3 ζώδια που θα δουν τα ερωτικά τους να απογειώνονται αυτή την εβδομάδα
Pexels/Anastasia Shuraeva
Ποιοι θα δουν τη σχέση τους να βελτιώνεται από σήμερα;

Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ καλούς οιωνούς, καθώς η Σελήνη κάνει τετράγωνο με τον Ερμή και στρώνεται ο δρόμος της ειλικρίνειας και της έκφρασης. Από τις 6 Ιουνίου και μετά, θα ξεκινήσει μία καλή εποχή που μας επιτρέπει να συνεργαζόμαστε καλύτερα με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Και ενώ θα ωφεληθούμε όλοι από αυτή την αστρολογική εύνοια, τα 3 ζώδια που ακολουθούν, θα δουν τη σχέση τους να μεταμορφώνεται ή είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους, από τις 6 έως τις 12 Ιουνίου.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει με μπόλικη αισιοδοξία για την ερωτική ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, μάλλον έρχεται η πρώτη φορά που θα πρέπει να επικοινωνήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Θα είναι σίγουρα για καλό και αυτό θα βοηθήσει τη σχέση να εξελιχθεί και να ωριμάσει. Από τις καλύτερες ιδέες που είχες ποτέ.

Jenny.Gr
Unsplash/Ryan Jacobson

Σκορπιός

Καθαρίζει ο αέρας στη σχέση σου και τα πράγματα αποκαθίστανται. Θα μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όλα αυτά που σκεφτόσασταν, αλλά δεν λέγατε και διαπιστώνετε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ σας. Ακόμα και αν υπάρξει διαφωνία, θα είναι μόνο για καλό και για εξέλιξη στη σχέση.

Ιχθύς

Μήπως έφτασε η ώρα να εκτιμήσουν κάποιοι την αξία σου Ιχθύ; Και πάνω που νόμιζες ότι αυτή η σχέση δεν προχωρά ή ότι το αντικείμενο του πόθου σου δεν ενδιαφέρεται και τόσο, αυτή η εβδομάδα θα σε ανταμείψει γενναιόδωρα στα ερωτικά σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.