ΖΩΔΙΑ

7/6: Νέες ιδέες έρχονται μπροστά σε ένα δίλημμα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

6 Ιουνίου 2022

7/6: Νέες ιδέες έρχονται μπροστά σε ένα δίλημμα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Ήλιο σήμερα ενδέχεται να μας δυσκολέψει τη στιγμή που θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε παραγωγικά αυτά που νιώθουμε με αυτά που σκεφτόμαστε ωστόσο, η παρουσία του Ουρανού θα είναι βοηθητική. Νέες ιδέες έρχονται υποστηρικτικά μπροστά σε ένα δίλλημα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα εργασιακό ζήτημα ή κάτι που είναι κινητοποιημένο αυτή τη στιγμή στην καθημερινή σας ρουτίνα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν ενδέχεται να σας κάνει ανυπόμονη/ο κάτι που δεν εγγυάται παραγωγικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε με φειδώ αφήνοντας στην άκρη για μια άλλη στιγμή πράγματα που δεν επείγουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις σήμερα περνούν από το μυαλό σας και καλό θα είναι να τις φιλτράρετε πριν αποφασίσετε να τις εκφράσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, κοινωνικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο σήμερα τα οποία ζητούν την προσοχή σας ειδικά αν εμπλέκονται οικονομικά ή ζητήματα αξιών με τον οποιοδήποτε τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας και ο Ήλιος στους Διδύμους είναι ένας δύσκολος συνδυασμός τη στιγμή που θα προσπαθήσετε να είστε σε 2 (ή και παραπάνω) μέρη ταυτόχρονα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σκέψεις σήμερα μπορεί να σας προβληματίσουν ή να σας αγχώσουν για κάτι που κάνετε ή θέλετε να φέρετε στη ζωή σας άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα καλό θα είναι να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να προχωρήσετε σχέδια βάσει της διάθεσής σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη γιαυτό θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά και ένα βήμα τη φορά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα αφεθείτε στη ροή και κυρίως στις εμπνεύσεις που έρχονται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα δώστε χώρο κυρίως σε ότι μπορεί να επιτευχθεί χωρίς κόπο και πολλή ενέργεια από μέρους σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με συνδέσεις και επαφές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.