ΖΩΔΙΑ

8/6: Σκεφτείτε ρεαλιστικά- Τι προβλέπεται για καθε ζώδιο


JTeam

7 Ιουνίου 2022

8/6: Σκεφτείτε ρεαλιστικά- Τι προβλέπεται για καθε ζώδιο
Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι το απόγευμα μας βάζει στην διαδικασία να δούμε ξανά ζητήματα που είναι ανοιχτά. Ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά αν εστιάσουμε στην πρακτική και ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων θα μπορέσουμε να βρούμε τη λύση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, με πρακτικά θέματα ασχολείστε σήμερα και είναι καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, καλή ημέρα αν αποφασίσετε να κάνετε κινήσεις οι οποίες σας βοηθούν να νιώσετε ασφάλεια την ίδια στιγμή που παίρνετε και προσωπική ικανοποίηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, καλό θα είναι (και) σήμερα να μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε πράγματα τα οποία δεν είναι της παρούσης ή που για κάποιον λόγο δεν αισθάνεστε έτοιμη/ος να το κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μέσω των επαφών σας σήμερα και της επικοινωνίας γενικότερα, μπορείτε να προχωρήσετε σχέδια τα οποία είναι στο μυαλό σας το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, καλή ημέρα αν θελήσετε να δώσετε χώρο και ενέργεια σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες μπορούν να ανεβάσουν το ηθικό σας και να νιώσετε πιο σταθερά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα, σας δίνει το απαραίτητο σθένος να προβείτε σε ενέργειες μέσα από τις οποίες θα αισθανθείτε πιο γειωμένη/ος και να φέρετε καλύτερη «τάξη» γύρω σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας σήμερα το απόγευμα δίνοντας την ευκαιρία να κάνετε πράγματα τα οποία σας είναι ευχάριστα και κυρίως οικεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μέχρι αργά το μεσημέρι ασχοληθείτε με ζητήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιό σας και η Σελήνη σε κομβικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου σήμερα δεν αφήνει περιθώρια για δράσεις οι οποίες δεν είναι κατάλληλα οργανωμένες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μέχρι αργά το μεσημέρι σήμερα μπορείτε να προβείτε σε ενέργειες που έχετε σκεφτεί και οργανώσει να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αφήστε καλύτερα σημαντικά πράγματα να τα κάνετε προς το απόγευμα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σήμερα ενδέχεται γεγονότα και καταστάσεις να σας αγχώσουν ή για κάποιον λόγο δικό σας να νιώσετε έξω από τα νερά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.