ΖΩΔΙΑ

10/6: Με ηρεμία και χάρη οι κινήσεις σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

9 Ιουνίου 2022

10/6: Με ηρεμία και χάρη οι κινήσεις σήμερα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και η σχέση της με τον Ήλιο και τον Κρόνο λειτουργεί υποστηρικτικά για δράσεις οι οποίες έχουν αντικειμενικό και ρεαλιστικό χαρακτήρα. Με ομορφιά και χάρη τόσο η επικοινωνία όσο και οι κινήσεις μας σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη και σήμερα απέναντί σας, σας ωθεί να δώσετε σημασία σε καταστάσεις που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα από μία διαφορετική πλευρά προσπαθώντας να κρατήσετε ισορροπίες όπου νιώθετε πως χρειάζεται να κρατήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα έχετε την δυνατότητα και την εύνοια να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας χαροποιήσουν και να νιώσετε όμορφα εκεί που βρίσκεστε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, χθες και σήμερα ασχολείστε κυρίως με προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα προσπαθώντας να βρείτε τις ισορροπίες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά σχετικά με κάτι που έχετε στο μυαλό σας και θέλετε να υλοποιήσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, θέματα αξιών έχουν έρθει στο προσκήνιο από χτες και θα χρειαστεί και σήμερα να δώσετε την πρέπουσα σημασία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας βοηθά σε ζητήματα που σχετίζονται με την προβολή και την σχέση σας με τον γύρω κόσμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, χτες και σήμερα έρχονται διάφορες σκέψεις οι οποίες αν βρείτε το χρόνο να τις αξιολογήσετε και ταξινομήσετε σωστά θα είναι κέρδος για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, κοινωνικά ζητήματα είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή και ζητήματα που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους ή/και ομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ένα επαγγελματικό ζήτημα είναι κινητοποιημένο αυτή τη στιγμή ή κάτι που σας ενδιαφέρει άμεσα να διευθετηθεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οι εμπνεύσεις σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμες αυτές τις ημέρες με την έννοια πως μπορούν να σας δώσουν λύσεις άμεσες για ζητήματα που τρέχουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά θέματα σας απασχολούν από χτες και μέχρι το βράδυ η ενέργεια είναι προσανατολισμένη προς αυτή τη κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.