ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που φλερτάρουν περισσότερο


JTeam

14 Ιουνίου 2022

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που φλερτάρουν περισσότερο
Μήπως ανήκετε και εσείς σε ένα από τα παρακάτω ερωτικά ζώδια;

Όλα τα ζώδια έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και αυτό άλλωστε τα κάνει και μοναδικά. Το φλερτ, για παράδειγμα δεν είναι εύκολο για τα περισσότερα ζώδια που δεν είναι άνετα με την επικοινωνία. Υπάρχουν όμως 3 ζώδια που θα λέγαμε ότι είναι πάντα άνετα με όσους συναντούν και απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη διαδικασία του φλερτ.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι τα ζώδια της επικοινωνίας και αυτό εξηγεί γιατί το φλερτ είναι στη φύση τους. Λατρεύουν να κερδίζουν τόσο τις εντυπώσεις όσο και τα βλέμματα των άλλων και το φλερτ για εκείνους είναι είδος της επικοινωνίας που κάνουν με τους γύρω τους. Είναι γενναιόδωροι και μπορούν να κάνουν συζήτηση σχεδόν με όλους, οπότε είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί οι άλλοι μερικές φορές συγχέουν τη φιλικότητά τους με ερωτικό ενδιαφέρον.

Κριός

Οι Κριοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το παιχνίδι του φλερτ. Δηλώνουν πολύ συχνά ενθουσιασμένοι με ένα άτομο που θα γνωρίσουν και το να φλερτάρουν τους βγαίνει σχεδόν αβίαστα. Οι Κριοί δεν φοβούνται να εκδηλώσουν πολύ γρήγορα τα συναισθήματά τους, που τις περισσότερες φορές είναι πυροτεχνήματα. Αυτή η δίψα για περιπέτεια τους κάνει να έχουν μια μεγάλη λίστα από θαυμαστές.


Ιχθύς

Ο ιχθύς απολαμβάνει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και όλη την επικοινωνιακή αλληλεπίδραση που μπορεί να υπάρχει. Οι Ιχθύες, αγαπούν με το μυαλό και την ψυχή και θέλουν να φλερτάρουν για να περνάνε πρώτα εκείνοι όμορφα. Έχουν μια παιχνιδιάρικη φύση επιδιώκοντας να μαγέψουν όσους συναντούν και φυσικά τα καταφέρνουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS