ΖΩΔΙΑ

16/6: Ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

15 Ιουνίου 2022

16/6: Ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις σας- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω μαζί με τον Πλούτωνα, ο Άρη μαζί με τον Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού και ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα σε δυσαρμονική σχέση. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός που ζητά την προσοχή μας και θα πρέπει να προχωρήσουμε οτιδήποτε έχουμε προγραμματίσει με σύνεση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω διαφορων σκέψεων που κάνετε ενδέχεται να μην είστε σε ιδιαίτερη φόρμα αυτές τις ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, συναισθήματα απογοήτευσης μπορεί να οδηγούν τα βήματά σας αυτές τις ημέρες ωστόσο πιθανά να μην βλέπετε τόσο αντικειμενικά τα πράγματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, μια κατάσταση μπορεί να σας παραπλανήσει αυτή τη στιγμή γιαυτό καλό θα είναι να προχωρήσετε με σύνεση και μεθοδικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η δυναμική των πλανητικών ενεργειών είναι ιδιαίτερα έντονη αυτή τη στιγμή γιαυτό καλό θα είναι να κάνετε μετρημένες και οργανωμένες κινήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, καλό θα ήταν σήμερα να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας με προσοχή και να είστε επιφυλακτική/ός ιδιαίτερα μπροστά σε μια αβέβαιη κατάσταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να κάνετε πράγματα από τα οποία θα νιώσετε χαρά θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα ωστόσο οι πλανητικές δυναμικές δεν είναι τόσο υποστηρικτικές όσο θα θέλατε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, προχωρήστε με ιδιαίτερη προσοχή και καλά οργανωμένο πλάνο σήμερα. Οι καταστάσεις είναι ρευστές και οι πλανητικές δυναμικές δεν είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, θέματα υγείας ή κάτι που έχει κινητοποιηθεί στο άμεσο περιβάλλον σας ενδέχεται να σας φορτίζει αυτές τις ημέρες γιαυτό καλό θα είναι να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, αυτές τις ημέρες έχετε μπει σε διάφορες σκέψεις οι οποίες ίσως να σας έχουν βάλει σε διλήμματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να κάνετε πράγματα για εσάς και την προσωπική σας ανάπτυξη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις αυτή τη στιγμή ενδέχεται να σας πηγαίνουν από το ένα μέρος στο άλλον και να μην είναι εύκολο να αποφασίσετε τί θέλετε να κάνετε τελικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, οι πλανητικές δυναμικές είναι ιδιαίτερα έντονες αυτές τις ημέρες γιαυτό θα πρέπει να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για τις δράσεις που αποφασίζετε να κάνετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.