ΖΩΔΙΑ

17/6: Σκεφτείτε με ωριμότητα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

16 Ιουνίου 2022

17/6: Σκεφτείτε με ωριμότητα- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η σύνοδος του Άρη/Χείρωνα και η δυσαρμονική σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα «σπάνε» σιγά σιγά. Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου προσθέτει έναν επαναστατικό χαρακτήρα στην ήδη υπάρχουσα εικόνα γιαυτό καλό θα είναι για λίγο ακόμη να είμαστε προσεκτικοί και να αποφεύγουμε κάθε είδους ρίσκο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου σας ωθεί να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα και να εξωτερικεύσετε τις ιδέες σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, εργασιακά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας ενδέχεται σήμερα να σας απασχολήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να πάρετε χαρά από πράγματα που θα κάνετε σήμερα θα οδηγεί τα βήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, πολλά πράγματα αλλάζουν αυτή τη στιγμή και ενδέχεται να νιώσετε κάπως μετέωρη/ος μέχρι να κατασταλάξουν οι καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη απέναντί σας και τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν άμεσα ειδικά στους τομείς που η συνεργασία και γενικότερα η επαφή με άλλους ανθρώπους λαμβάνει χώρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ένα εργασιακό ζήτημα ή κάτι που είναι κινητοποιημένο στην καθημερινή σας ρουτίνα θα πρέπει να το δείτε με πιο ανοιχτό μυαλό αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου είναι υποστηρικτική σήμερα για δράσεις οι οποίες έχουν αυτόνομο και απελευθερωτικό χαρακτήρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα αποφύγετε οτιδήποτε σχετίζεται με τα προσωπικά σας, το σπίτι ή την οικογένεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή τη περίοδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, θέματα αξιών πέφτουν στο τραπέζι σήμερα και αύριο και θα πρέπει να τα εξετάσετε πολύ καλά πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο σας ωθεί να ασχοληθείτε μόνο με ότι μπορεί να βοηθήσει την εικόνα και την προβολή σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να περνούν από το μυαλό σας και θα πρέπει να κάνετε μια καλή ταξινόμηση πριν προβείτε σε συμπεράσματα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.