ΖΩΔΙΑ

21/6: Ήλιος στον Καρκίνο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

20 Ιουνίου 2022

21/6: Ήλιος στον Καρκίνο- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου φωτίζει βαθύτερα συναισθήματα και φέρνει στην επιφάνεια επιθυμίες που σχετίζονται με την φροντίδα, την συναισθηματική τροφή που χρειαζόμαστε και την στήριξη από και προς τους ανθρώπους που αγαπάμε. Για τις επόμενες 30 ημέρες ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και προσωπικής ζωής θα πάρουν ενέργεια και χρόνο από το πρόγραμμά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος σας βάζει ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου για τις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στον Καρκίνο για τις επόμενες 30 ημέρες θα φωτίζει περιοχές της ζωής σας που σχετίζονται με την επικοινωνία και την μεταφορά πληροφοριών. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου τις επόμενες 30 ημέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε ξανά ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας φωτίζει για τις επόμενες 30 ημέρες βαθύτερα στρώματα φέρνοντας στην επιφάνεια επιθυμίες οι οποίες για κάποιον λόγο είχαν μείνει στο σκοτάδι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η συμπόνια, η υπομονετικότητα και η προσαρμοστική σας διάθεση απέναντι στα γεγονότα είναι οι ιδιότητες τις οποίες θα σας δώσει ο Ήλιος στον Καρκίνο για τις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα όνειρα σας αποκτούν διαφορετική υπόσταση με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου για τις επόμενες 30 ημέρες μιας και θα δοθούν ευκαιρίες για να τα εκπληρώσετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, θέματα εργασίας, καριέρας και στόχων φωτίζει ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου για τις επόμενες 30 ημέρες και θα μπορέσετε να βρείτε νέους τρόπους να πετύχετε αυτό που έχετε βάλει στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, αυτή τη στιγμή τα όνειρα και οι προσδοκίες σας εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου για τις επόμενες 30 ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η αρμονία και η γεφύρωση διαφορετικών καταστάσεων είναι το στοίχημα της επόμενης περιόδου και ο Ήλιος στον Καρκίνο θα σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να δουλέψετε προς αυτή τη κατεύθυνση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στον Καρκίνο θα βρίσκεται απέναντί σας για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζοντας τομείς τους οποίους οι σχέσεις και οι συνεργασίες που λαμβάνουν χώρα μέσα σε αυτούς, έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, καθημερινά πράγματα και δραστηριότητες φωτίζει ο Ήλιος στον Καρκίνο για τις επόμενες 30 ημέρες ώστε να σας βοηθήσει να δείτε τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνετε για την ευημερία σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ευνοϊκή η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου για τις επόμενες 30 ημέρες μιας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα σας μέσα από τα εγχειρήματά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.